Kadangi jau beveik visas Nijolės vyro verslas liko Kaune, o šiame mieste yra ir kur gyventi, ilgai dvejoti neteko. Anot N. Pareigytės-Rukaitienės, gyvenant šiame mieste bus patogiau ir važinėti dirbti į renginius bei koncertus.

„Kaunas – Lietuvos centras, todėl geriausias pasirinkimas (juokiasi). Tik vasarą dar pagyvensime, manau, čia (Klaipėdoje), nes vasaros darbų grafikas jau beveik užpildytas, nors dirbdama važinėju po visą Lietuvą. Turėtų tikrai būti paprasčiau.

Jei atvirai, esu nusivylusi Klaipėda ir miesto meru. Toks gražus ir visų mylimas miestas miršta ir nors yra trečias didžiausias šalies miestas, žmonių beveik neliko. Nesusirenka jie ir miesto renginiuose, o gatvės apskritai tuščios. Nebėra jaunimo, verslas merdi. Vasarą, žinoma, daugiau gyvybės, tačiau be jūros čia nieko nelieka. Visvaldo Matijošaičio pavyzdys rodo, kad miesto likimas yra tiesiogiai susijęs su miesto meru“, – apgailestavo šou pasaulio atstovė.

Besikraustydami jie planuoja savo namus Klaipėdoje išnuomoti, o bėgant laikui įsigyti naujus Kaune. „Žinoma, norėtųsi savos vietos, savo kampo. Tačiau dar turi ateiti laikas“, – paaiškina ji.

Nijolė šyptelėjo, kad galės dažniau susitikti repetuoti ir su grupės „69 danguje“ merginomis, nes Karina Krysko-Skambinė ir Goda Alijeva gyvena Kaune, o Ingrida Martinkėnaitė – Vilniuje, kuris taip pat bus arčiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)