Pirmąsias atostogų dienas garsi dainininkė nusprendė paskirti sportui. Kartu su dukra išbandė irklentes.

Ir panašu, kad šis sportas akimirksniu tiko N. Pareigytės dukrai Patricijai. Mergaitė drąsiais judesiais irklavo, o vienu momentu plukdino ir savo mamą.

Šiomis akimirkomis garsi moteris leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Buvo ir taip“, – šmaikščiai rašė atlikėja.

Šeima nepraleido progos pasinerti ir į salos istoriją. Kartu aplankė istorinį Solerio geležinkelio traukinį.

„Traukinukas nuo 1912 m. Maljorkos pažiba! Palma – Soleris, – rašė N. Pareigytė.

Vaikščiodami po gražiausius salos miestus Nijolė su vyru ir dukra mėgavosi šilčiausiomis šeimos akimirkomis. Štai vienoje nuotraukoje galima pamatyti, kad N. Pareigytei šeima yra viskas.

„Mes“, – trumpai prirašė dainininkė.

Vėliau moteris dalinosi ir kiek kitokių atostogų vaizdais – maudynėmis ir pasiplaukiojimu laivu. Anot N. Pareigytės, ši kelionės dalis jai buvo labai smagi.

„Mano žuvytė, o mama su makaronais! Šiandien visa diena laive, stojom įvairiuose paplūdimiuose. Tiek daug jau seniai nesimaudžiau! Labai smagi dienelė“, – džiaugėsi N. Pareigytė.

Visgi šias atostogas dainininkė skyrė ne tik poilsiui, bet ir darbui. Būdama Maljorkoje N. Pareigytė nuvyko ir į ten surengtas vestuves.

Garsi moteris tapo nepaprastais gražių vestuvių vedėja.

„Dar viena nuostabi meilės šventė Maljorkoje. Kartu su @idea_mallorca @erikazuike. Kosmosas“, – vestuvėmis grožėjosi N. Pareigytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją