Įspūdingų ir nepamirštamų atostogų akimirkomis N. Pareigytė nutarė pasidalinti socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Čia moteris kėlė vaizdo įrašus bei nuotraukas iš pirmųjų kelionės dienų.

Iš įrašų matyti, kad šeima iš pradžių aplankė Malaizijos sostinę Kvala Lampūrą. Miestas didžiausio dėmesio sulaukia dėl dviejų sujungtų dangoraižių. Viename iš jų pabuvojo ir dainininkė.

Šiomis akimirkomis ji leido pasidalinti su Delfi skaitytojais.

„Mūsų ši diena Kvala Lampūro mieste Malaizijoje“, – prie įrašo su nuotraukomis rašė dainininkė.


Aplankiusi sostinę moteris su šeima nuvyko ir į kurortinį miestelį. Atvykusi į naują vietą N. Pareigytė nutarė parodyti, kokiuose apartamentuose gyveno.

„Leki, varai, dirbi, valandų neskaičiuoji, apie sveikatą negalvoji, atiduodi save 100 proc. tam, ką darai! Ir galvoji, kam? Ir atsakymas ateina… tam, kad gerai pailsėtum ir tai labai vertintum“, – nuoširdžiai apie atostogas rašė moteris.


Netrukus ji parodė ir pirmuosius nuotykius – plaukimą vandens motociklais į negyvenamą salą.

„Malaizijos negyvenama sala „šlapių ryžių sala“. Galima į ją patekti arba laivu, arba vandens motociklais. Smėliukas baltas, vanduo gaivinantis – nerealu! Saloje nėra gyvenančių, bet yra namukai, kur gali apsistoti! Visa kita džiunglės!“ – pasakojo garsi moteris.


Pasirodo, kelionės metu buvo ir pirmų kartų. Dar viename įraše N. Pareigytė rašo, kad jos dukra Patricija išbandė nardymą.

„Patricijos pirmas kartas nardymo! Labai norim, kad vaikas kuo daugiau parsivežtų įspūdžių iš kelionės, nes kuo mažesnis, tuo daugiau drąsos viską išbandyti, tik su metais ateina baimė, daug klausimų, kam to reikia, ar saugu ir pan.“ – svarstė ji.


Tiesa, viename įraše galima pamatyti kuriozinę situaciją, kai saulėlydį bandžiusiai nufilmuoti dainininkei kelią pastoja senyvo amžiaus moteris.

„Kas turite laiko, peržiūrėkit mano bandymus nufilmuoti saulėlydį, bet va atsirado močiutė, kuri viską arba sugadino, arba pagyvino. Priklausomai nuo to, ar esate pesimistas, ar optimistas! Laukiu komentarų!“ – akimirka pasidalinusi su sekėjais juokėsi moteris.

Paskutinėmis atostogų dienomis N. Pareigytė džiaugėsi gavusi gražių nuotraukų iš egzotiškos vietos. Už tai ji dėkojo savo vyrui, nes prieš tai teko fotografuotis pačiai.

„Paskutinės dienos rojuje. Foto padarė vyras. Už šitą foto jam 1000 karmos taškų, o draugui už gražią dainą – Bučkis. Vaidai Baumila, nereali daina, tu žaižaruoji gerai“, – kolegą gyrė N. Pareigytė ir pasidalino viena paskutinių atostogų akimirkų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją