Statinys – itin ramioje vietoje, prie miško, visai šalia jūros. Turistų itin mėgstamas vietas, Palangos tiltą bei fontaną nuo namo skiria 5 kilometrai.

Nijolės šeimos laukia vos keli žingsniai – liko atlikti buto apdailą ir apstatyti jį baldais. Kaip atrodys dainininkės svajonių namai, galima išvysti kartu su dizaineriu parengtose vizualizacijose.

Moteris pasidžiaugė, kad vos pasidalijusi šiomis nuotraukomis feisbuke, sulaukė daugybės laiškų iš baldininkų, lempininkų ir kitų specialistų.

„Na, o dabar belieka atsirinkti, paskaičiuoti, kur ir kiek galima sutaupyti. Aišku, tokiam tikslui labai taupyti nesinori. Geriausia būtų, kad viskas tarnautų visą gyvenimą. Kaip sakoma – padėjai ir pamiršai“, – kalbėjo Nijolė.

N. Pareigytė-Rukaitienė ir „Delfi“ laidoje „Kasdienybės herojai“ buvo minėjusi, kad yra ypač taupi, o geriausia investicija jai – nekilnojamasis turtas. Tad butas Palangoje toli gražu nėra pirmasis šeimos įsigytas būstas.

Atlikėja neslepia, kad prie šių idėjų įgyvendinimo mielai prisideda ir jos tėvai bei brolis. Dviejų kambarių, 43 kv. metrų butas Kunigiškėse, kokį išsirinko ir Nijolė, kainuoja apie 105 tūkst. eurų.

Atlikėja atskleidė, kiek maždaug kainuos naujojo būsto apdaila.

„Man dizaineris sakė, kad kvadratinis metras įrengimo gali kainuoti nuo 500 iki 1000 eurų. Liepiau jam apsiraminti (juokiasi.). Iš tikrųjų be galo džiaugiuosi dizaineriu – labai smagus žmogus. Atlikdami apdailos darbus ir rinkdami baldus stengsimės labai nenutolti nuo sukurtų vizualizacijų“, – viliasi pašnekovė.

Atlikėja sakė, kad anksčiau ilgai svajojo įsigyti būstą prie ežero kranto. Tačiau nuo šio pirkinio ją atkalbėjo tėvai.

„Sakė, kad aplink namą būtų labai daug darbo. Tėtis iš karto rėžė, kad nevažinės pas mane pjauti žolės. Tuomet dar pamąsčiau, kad, jeigu norėčiau kada ten nuvykti viena, būtų nelabai jauku.

Jau yra tas amžius, kai norisi gamtos, kokybiško poilsio. O toje Palangos vietoje yra visa bendruomenė. Išėjus iš objekto, perėjus per mišką – iškart jūra. O miškas yra be galo gražus: samanota žemė, pušynai. Aš be galo laiminga... kosmosas“, – džiaugėsi žinoma atlikėja.

Beje, kaimynystėje butus yra įsigijusios ir Nijolės bendražygės Ingrida Martinkėnaitė bei Karina Krysko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (375)