Žinutę su nuotraukomis jis paviešino socialiniuose tinkluose, ja sutiko pasidalinti ir su Delfi.

„Istorija. Jau už Nidos nudistų paplūdimio, ale jau laukinis neoficialus pliažas, nemažai nuogalių. Vyras išnyra iš kopų, nusileidžia prie jūros su telefonu ir pradeda filmuoti – moterį bangose. Hmmm galvoju, gal savo žmoną ar partnerę, faina – bus prisiminimas. Graži akimirka.

Po 10 minučių link manęs jau apsirengusi eina ta pati moteris: „padėsite man?”. Kartu lendame į kopas pas tą pimpalinį. Moteris griebia jo šortus, meta, kad prisidengtų. Griebiu jo telefoną, ką čia šmiki išdarinėji. Vyras bando suktis, kad filmavo moters šunį, kuris, beje, tikrai labai gražiai gulėjo ir stebėjo savo šeimininkę nuo kranto, kaip ši maudosi. Anyway.

Ištrinu tas įamžintas akimirkas, dar panaršau galerijoj, žinoma, apsinuoginusių žmonių ne vienas ir ne du. Moteris dar pastebi tarp smilgų ir butelį raudono vyno. Vyras toliau teisinasi. Sako, mano gimtadienis, švenčiu, netikite? Ir pradeda šortuose ieškoti – gal ID. Nesvarbu. Pagrasiname policija už girtavimą viešojoje vietoje ir paliekame švęsti savo apgailėtino gimtadienio.

Jei nuogi, būkit budrūs, o tai nežinosite, kokiame nepadoriame gimtadienyje sudalyvausite. Prikabinu ir to vyro foto archyvui, jei prireiktų. Karšto savaitgalio visiems, saugokite save“, – pažymėjo I. Krupavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)