„Aš visada pati rūpinausi savo grožiu. Tačiau šiais metais apsisprendžiau jį patikėti profesionalams iš „Grožio pasaulio“. Čia lankosi visos grupės merginos” – atvirauja Vita.

„Klinikos gydytojų komanda įvertino mano odą ir sudarė ilgalaikę odos priežiūros programą. Specialistai parinko man tinkančią kosmetiką, nes ne visos odos priežiūros priemonės, kurias naudojau, tiko. Lazerinių ir kosmetologinių procedūrų bei naujos kosmetikos dėka mano oda tapo sveikesnė, lygesnė ir pastebimai gražesnė” – dalinasi įspūdžiais šviesiaplaukė.

„Atskleisiu dar vieną paslaptį – šią vasarą išsipildė mano svajonė turėti tobulą šypseną: hialurono rūgšties injekcijomis klinikos gydytoja naujai suformavo lūpų apimtį bei kontūrą. Man tenka daug bendrauti su pramogų pasaulio atstovais bei modeliais, todėl esu mačiusi daugybę nevykusių lūpų „putlinimo“ aukų. Nėra gražu kai perlenkiama lazda ir lūpos tampa nenatūraliai didelės, o dar blogiau, jei po procedūros lieka guzeliai. Taip nutinka, kai kreipiamasi į mėgėjus, neturinčius tinkamo išsilavinimo ar patirties. Džiaugiuosi, kad manimi rūpinasi profesionalūs gydytojai, kurie parenka tik saugias, laiko patikrintas medžiagas ir stengiasi, kad rezultatas atrodytų natūraliai“, – pasakojo V. Jakutienė.

Vita Jakutienė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)