Savaitgalį V. Skaisgirė savo sekėjams ir bičiuliams socialiniuose tinkluose parodė savo nepamirštamo mergvakario akimirkas, jomis ji sutiko pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

Vieta, kurioje Vaida šventė savo mergvakarį, buvo kruopščiai ir ilgai slepiama jos artimiausių bičiulių. Tik skrydžio dieną, artimo draugo, stilisto Joringio Šato nuvežta į Vilniaus oro uostą, V. Skaisgirė sužinojo, kad su draugėmis skrenda į Kroatiją.

Atvykusi Pietų Kroatijos miestą Dubrovniką, V. Skaisgirė mėgavosi gražiu oru, vandens pramogomis ir bičiulių dėmesiu. O šią savo patirtį ji aprašė socialiniuose tinkluose.

„Šiam netikrumo ir apsimetinėjimo kupinam pasaulyje taip gera turėti tokius žmones, kaip jūs.

Su kiekviena jūsų sieja ypatingas ir skirtingas ryšys, o kokia galinga jėga mes tapome visos vienoje krūvoje.

Nuo pat pirmos sekundės viskas buvo nepakartojama, laaaaabai smagu, jautru, gražu, linksma, o svarbiausia – tikra. Man net nepatogu dėl to, kiek jūs visko prigalvojote ir kiek padarėte.

Aš labai labai dėkinga už šitą ilgą mergvakario savaitgalį bei kiekvieną jūsų sukurtą akimirką. Ir, kas be ko, už mūsų ryšį!

Aš jus myliu“, – socialiniuose tinkluose rašė V. Skaisgirė.


Delfi primena, kad mylimąjį V. Skaisgirė sekėjams pirmą kartą parodė bene prieš metus vykusios kelionės į Italiją metu. Na, o grįžusi po kelionės Delfi V. Skaisgirė pasidžiaugė ramybe širdyje.

„Aš per daug į komentarus leistis nenorėčiau, tačiau, jeigu socialiniame tinkle yra publikuojama tokia nuotrauka, greičiausiai, ne šiaip sau. Taip, aš nieko nei tvirtinu, nei neigiu, viskas yra matyti nuotraukoje. Viskas gražu, mano širdis rami, esu laiminga. Viskas gerai. Daugiau pasakoti nematau tikslo“, – komentavo V. Skaisgirė.

Anksčiau Vaida buvo sukūrusi šeimą su žinomu prodiuseriu R. Skaisgiriu, su kuriuo oficialiai skirtingais keliais pasuko prieš dvejus metus. Jiedu augina sūnų Atą. Tai buvo pirmoji Vaidos santuoka, Rolandui – antroji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)