Oksana Pikul (29): „Jos nedaro nieko pikto“

Dainininkė, grupės „Pop Ladies“ narė O.Pikul, paklausta apie netikras ir jos vardu kuriamas anketas socialiniame tinkle, ėmė šypsotis ir teigė nereaguojanti į šį reiškinį. „Mano manymu, jos nedaro nieko pikto“, - šypsosi krepšininko Simo Jasaičio sužadėtinė. 

Tiesa, pokalbio metu žavi šviesiaplaukė prisimena atvejį, kai viena mergina, sukūrusi fiktyvią anketą Oksanos vardu, ėmė prašinėti žmonių pinigų.

„To atvejo tikrai nepamiršiu – tada man teko rašyti „Facebook“ administratoriui ir blokuoti tos merginos anketą. Šitaip nedorai elgtis tikrai negalima“ - įvykį prisimena Oksana.

Indrė Burlinskaitė (26): „Mano vardu siūlomi nepadorūs pasiūlymai“

Žavioji dainininkė I.Burlinskaitė, paklausta, kaip reaguoja į apsimetėlių kuriamas anketas, sako visiškai su tuo nekovojanti. „Tiesa, buvau nemaloniai nustebinta vienos nuotraukų vagilės darbeliais. Vos tik spėju pasikeisti profilio ar viršelio nuotraukas, ji padaro lygiai tą patį. Tada žmonės ima painiotis, kur tikroji aš“, - guodžiasi Indrė.

Indrė prisimena ir atvejį, kad būtent iš tos anketos merginoms buvo rašinėjami negražūs ir nepadorūs pasiūlymai.

„Visaip mėginau ją užblokuoti, tačiau laikas nuo laiko aktyvumas vis atsinaujina“, - šypsosi mergina.

Dainininkė sako mananti, kad svetimas nuotraukas naudoja jaunos mergaitės, norėdamos pažaisti.

„Aš ant jų nepykstu, tačiau kai žmonės nori ir bando man pakenkti, sunku pasakyti, man pikta ar juokinga“, - žurnalui MIESTE sako gražuolė.

Nijolė Pareigytė-Rukaitienė (28): „Tai yra nusikaltimas“

Jauna mamytė, paklausta, kaip reaguoja į tai, kad socialiniame tinkle yra daugiau nei 15 netikrų jos anketų, sakė nereaguojanti į tai.

„Tiesa, reaguoti reiktų. Tai yra nusikaltimas. Tiesiog kol kas neturiu laiko su tuo kovoti, nors esu ne kartą girdėjusi, kad žmonės ten su manimi susirašinėjo, kaip bendravo, o vėliau labai nustemba, kad ten ten aš“, - teigia Nijolė.

N.Pareigytė-Rukaitienė sako, kad jei turėtų daugiau laiko, tikrai su tuo kovotų. Pokalbio metu moteris prisiminė ir vieną atvejį: „Pamenu, kai draugė kalbėjo su netikrąja manimi, paaiškino tai mergaitei, kad žino, jog ji nėra tikroji Pareigytė, o ką jūs manot, ji tiesiog ėmė ir pasiuntė mano draugę toli toli…“, - su šypsena pasakoja Nijolė.

„Mano manymu toks reiškinys yra, turbūt, todėl, kad egzistuoja „žvaigždžių gyvenimas“, kuris jaunoms mergaitėms atrodo labai gražus, ypatingas ir prabangus, todėl tie žmonės tiesiog nori prie to prisiliesti. Tai tiesiog noras papulti į kiek kitokį žinomų žmonių ratą“, - teigia Nijolė.

Daugiau naujienų apie Lietuvos garsnybes - naujame žurnalo MIESTE numeryje ir portale MIESTE.lt