Anot jo bičiulių, jauną vyrą ištiko insultas Klaipėdoje vykusių futbolo rungtynių metu. Netikėtai parkritusį vyrą dar bandyta gaivinti, tačiau, deja, nesėkmingai.

Šokėjas T. Rimgaila, kalbėdamas apie savo artimą bičiulį, sunkiai valdė emocijas – tai jam itin skaudi netektis.

„Kaip man pranešė draugai, viskas įvyko futbolo aikštelėje. Šiandien buvo kalbama, kad jį ištiko insultas. Nesinori žmonos trukdyti ir klausti, kas ten tiksliai nutiko, dabar tikrai ne tas metas. Vakar dar ligoninėje jis buvo prijungtas prie aparatų, laukė, kad dar gal sugrįš", – sunkiai žodžius rinko velionio draugas.

2014 metais T. Rimgaila ir jo žmona Liucina tapo liudininkais Viliaus ir jo mylimosios, „Žuvėdros" šokėjos Audronės Bastytės vestuvių liudininkais.

„Tik vakar vakare tai sužinojau. Net nenorėjau tikėti, kad šitaip gali nutikti. Kalbant apie patį Vilių – jam skirti tik patys gražiausi ir nuoširdžiausi žodžiai iš mano pusės. Buvome labai geri draugai. Dabar pagalvoju, kad gal retokai susitikdavome. Buvome kartu nuo „Žuvėdros" laikų, po to „Žalgirį" kartu palaikydavome. Jis buvo linksmas, geras, nuoširdus draugas", – DELFI sakė žinomas šokėjas.

V. Ignatavičius ir jo mylimoji, šokėja A. Bastytė susituokė prieš ketverius metus Klaipėdoje.

Žinomas šokėjas bus laidojamas Kauno Eigulių kapinėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)