Įrašą ir nuotraukas iš operacijos Justina patalpino socialiniuose tinkluose, jais sutiko pasidalinti ir su Delfi.

„Jaučiuosi va taip.

Kam tau reikėjo tą krūtinę operuot, juk viskas buvo ok? Mano atsakymas – ne, ne. Su krūtine buvo ryškiai persistengta. Iš pradžių buvo sudėti 460ml, bet paskui pakeista į 935 ml implantai ir nuo tada prasidėjo bėdos.

Taip, pripažįstu – apetitas auga bevalgant! Pradėjo nukritinėti implantai, buvo porą kartų koreguota, bet situacija ta pati – nuslinkimas, o tada nugaros skausmai ir diskomfortas.

Parašius operaciją dariusiam chirurgui, deja, atsakymų nelabai ir gavau. Nesimatė noro, tad teko ieškoti, kas sutvarkytų – paaiškintų, kodėl taip nutinka ir padėtų man. Deja, visur kaip į sieną, nes niekas nenorėjo tvarkyt kitų chirurgų darbų.

Ačiū Dievui, atradau tinkamą kliniką. Chirurgas pasakė, kad reikia būtinai mažinti, nes mano krūtinės ląstai per dideli ir kad reikia daryt pakėlimą.

Tai mano geriausias sprendimas!

Šiuo metu nejaučiu jokių skausmų ir esu begalo laiminga!“, – rašė Justina.


Kiek anksčiau LNK laidoje Justina Partikė yra pasakojusi, kad norėdama išpopuliarėti sukūrė save iš naujo, bet sako, kad populiarumas apkarto.

„Pradžia buvo tokia – viena laida, kita laida, vienas realybės šou, kitas realybės šou. Papasakojau, kaip pasidariau skrandžio operaciją, – taip susidomėjimas manimi ir prasidėjo. Esu pasidariusi krūtinės, pilvo, sėdmenų plastines operacijas, injekcijų į lūpas, leidžiuosi botoksą. Dabar mažinsiu krūtinę, pripažįstu, kad peržengiau ribas, krūtinės ląsta neatlaiko, silikonas pasislenka“, – atvirai pasakoja Justina.

„Dabar tenka taikytis su įžeidinėjimais ir apkalbomis. Vadina transvestitu, šaposi iš krūtinės, sako, kad esu šleiva kreiva. Bet baisiausia, kad ėmė liesti vaikus, tai žiauru. Man du kartus iškvietė vaikų teises. Pavyzdžiui, pranešė, kad Kūčių vakarą mūsų šeimoje neva nėra blaivaus žmogaus. Tiesa, tyrimą nutraukė, nes pažeidimų nenustatyta. Paskui apskundė dar kartą, kai buvome Egipte“, – pasakojo Justina, pripažindama, kad vis dėlto populiarumas leidžia užsidirbti, „Instagrame“ ji pardavinėja reklamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)