Klausiama, kada ir kokia proga Danielius dovanojo žiedą, puoštą perlu ir 12 deimantų, Natalija pasakojo, jog išskirtinį dėmesį vyras parodė praėjus maždaug savaitei po sūnaus Kristupo gimimo. Būtent šia proga garsus verslininkas savo žmonai užmovė jau trečiąjį žiedą. Pirmajį vyras dovanojo piršdamasis, per didžiasias praeitų metų šventes, antrajį užmovė paplūdimyje, prie Baltijos jūros vykusių tuoktuvių metu, trečiąjį – su perlu ir deimantais, pirmagimio gimimo proga.

Panašūs žiedai su brangakmeniais juvelyrinių dirbinių parduotuvėse Lietuvoje kainuoja apie 20 tūkstančių litų, tačiau pati Natalija mylimo vyro dovanos vertės neatskleidžia. Sako, svarbu ne kaina, o tai, jog Danielius parodė dėmesį.

„Iš tikrųjų labai širdį paglostė, nes vyro dėmesys – ypatingas dalykas. Tokia dovana man paliko įspūdį, labai džiaugiuosi. Pats žiedas man labai patinka. Jo nereikia prie drabužių ansamblių derinti, nes atrodo universalus. Tai nėra proginis papuošalas, tačiau nenešioju jo ir kiekvieną dieną. Pasipuošiu dažniau nei išeidama tik į vakarėlį“, – kalbėjo ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)