G. Lebedeva pasakojo, kad šį būstą dar prieš porai susipažįstant įsigijo jos sužadėtinis. Šiuo metu pora laukia, kada namas bus priduotas valstybinei komisijai.

„Butas – erdvus, apie 90 kvadratinių metrų, du balkonai. Jį įsirengti mums padės interjero dizainerės, tačiau mano nuomonės tikrai turės klausyti (juokiasi). Noriu, kad interjeras būtų minimalistinis, šiuolaikiškas. Nemėgstu apkrauto buto, senovinių baldų. Noriu šviesaus, jaukaus buto, kuriame būtų gėlių. Netoli gyvena mano tėvai. Įrengsime kambarį ir vaikui“, - DELFI kalbėjo Greta.

Greta neslėpė, kad būsto finansavimu rūpinasi jos sužadėtinis. Mergina teigė net nežinanti, ar Aleksandrui prireikė banko paskolos nekilnojamam turtui įsigyti. „Net nesidomėjau tuo. Man mokėti neteks. Esame neseniai kartu, “, - DELFI kalbėjo mergina.

Pasiteiravus, gal pora jau planuoja savo vestuvės, Greta teigė, kad „visko gali būti“. „Gal ekspromtu sugalvosime susituokti. Iš mūsų to galima tikėtis. Gal tuoksimės užsienyje. Vestuvės yra dviejų žmonių šventė. Vakarėlį gali padaryti grįžęs. Savo santuoką įsivaizduoju rojaus saloje, Maldyvuose“, - būsimų vestuvių planus atskleidė G. Lebedeva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (165)