Pasidomėjus, ar ilgai Kristina galvojo, kaip šįvakar pasipuošti, ji šyptelėjo, jog tikrai ne: „Suknelę derinau prie koncertų, kad būtų galima panaudoti ne kartą“.

Žmoną į renginį atlydėjęs Edmundas šyptelėjo, jog vyrams puoštis paprasčiau. „Smokingas jau kaip darbinis rūbas“, – nusijuokė E. Seilius.

„Turime močiutę, kuri puikiai tvarkosi, – į klausimą, ar buvo lengva abiems ištrūkti iš namų, atsakė Kristina ir šyptelėjo. – Be to, čia juk ne amžinai.“

DELFI primena, jog gandrai šeimą aplankė Naujųjų išvakarėse. Gruodžio 30 dieną gimusią mergaitę tėvai pavadino Elžbieta, tai DELFI patvirtino pats Edmundas.

Pasidomėjus, kaip jaučiasi mažylė ir dukrelę pagimdžiusi Kristina, jis šyptelėjo: „Viskas gerai“. Tai antroji atžala šeimoje. Edmundas ir Kristina augina dar vieną dukrą Barborą.

Žinią apie laukiamą šeimos pagausėjimą Edmundas ir Kristina stengėsi nuslėpti nuo viešumos. Dar spalio pabaigoje, kalbėdamas su žurnalistais, tikino, jog šiuo etapu jiems svarbiausia ramybė.

Renginio svečiai:


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)