Rugiagėlės“ bus populiarios be nuogybių

Neseniai „Rugiagėlėmis“ pasivadinusios Aistė Karanauskytė (25), Sandra Navickaitė (24)Agnė Jarmalavičiūtė (24) tiki, kad populiarumo pasieks sunkiai ir atkakliai dirbdamos. „Galime paaukoti savo laisvą laiką, laisvalaikį ir savaitgalius“, – tikino atlikėjos.

Merginos teigia, kad nedemonstruotų nuogybių tik dėl to, kad taptų žinomos, tačiau neatsisakytų įsiamžinti seksualioje fotosesijoje. „Klasikinė suknelė, aukštakulniai, papuošalai, šukuosena – tai akcentai, pabrėžiantys moteriškumą ir seksualumą. Tokioje fotosesijoje įsiamžintume“, – kalbėjo „Rugiagėlės“. „Manome, kad Lietuvoje seksualumo banga praeina. Daugumai tai nebekelia susižavėjimo“, – tikino merginos, nors anksčiau yra įsiamžinusios ne vienoje seksualioje fotosesijoje.
Be to, dainos „NebePareik“ vaizdo klipe „rugiagėlė“ S. Navickaitė įsiamžino iki pusės nuoga. „Žmonės pasiilgę paprastumo, tikrumo, natūralumo, o ne padaryto ar pripūsto grožio, kuris šiuo metu masiškai paplitęs, – dėstė merginos. – Mūsų strategija paprasta – viskas turi vykti natūraliai.“

Atlikėjos mėgaujasi ir tiki tuo, ką daro. „Kai savo darbą dirbi su šypsena, noriai, esi patenkintas, žinai, ko sieki ir kas tau kelia džiaugsmą, gyvenimas pats padeda pasiekti tikslą“, – užtikrintos „rugiagėlės“.

• Grupė susikūrė 2009 metais pavadinimu „Mis“;
• Šiemet grupė pakeitė pavadinimą ir tapo „Rugiagėlėmis“;
• Sandra Navickaitė dainos „NebePareik“ vaizdo klipe nusifilmavo iki pusės nuoga.

„Roxy 5“ neturi ko rodyti

Eglė Petrikaitė (20), Justė Kapustaitė (17) ir Lauksvė Gulbinaitė (18), arba tiesiog „Roxy 5“, scenoje – ne naujokės, tačiau nesipuikuoja ant kiekvieno žurnalo viršelio ir neskuba koncertuoti visose šalies scenose. „Mes pačios taip pasirinkome, nenorime eiti lengviausiu keliu“, – tvirtina merginos.

Tai, kad merginos turi išskirtinį stilių, galima suvokti iš sceninių drabužių. Nei trumpais sijonais, nei iškirptėmis jos negali pasigirti. „Turime kombinezonus, kurie seksualūs nebent dailia pečių linija ir pabrėžia figūrą, – pasakojo merginos. – Mes dar jaunos, nelabai turime ką rodyti.“

„Roxy 5“ užtikrintos, kad dėl populiarumo nesiveltų į skandalus.
„Galėtume ryžtis nebent išvaizdos pokyčiams ar kardinaliai pakeisti plaukų spalvą. O jei ir nuspręstume ką nors atviriau parodyti, tai būtų ne vulgaru, o gražu, su šiek tiek seksualumo prieskonių“, – pasakojo atlikėjos.
"Roxy 5"

„Mes nesiveliame ten, kur nereikia, esame protingos, todėl net neįsivaizduojame, kuri galėtų įsivelti į skandalą, turbūt nė viena, – kalbėjo atlikėjos, tapusios ne vieno tarptautinio dainininkų konkurso laimėtojomis. – Nors sakoma, kad kiekviena reklama yra reklama, mums blogos reklamos nereikia. Tiesiog stengiamės būti savimi.“

• Grupė susibūrė 2012 metais;
• Merginos sėkmingai debiutavo projekte „X Faktorius“;
• 2014 metais iš 5 narių liko 3, tačiau pavadinime skaičius 5 liko.