Pasak restorano įkūrėjos Margaritos Alijevos, Klaipėdoje labai trūko vietos, kur brandi publika galėtų skaniai ir linksmai leisti laiką, pasipuošti ir ateiti į romantiškus pasimatymus ar šventes, o po jų ir smagiai pasilinksminti, skambant gyvai muzikai.

„Džiaugiamės galėdami pasiūlyti ne tik išskirtinį ir itin kokybišką meniu, bet ir stilingai jaukią aplinką, kuri vakaro metu virs muzikos ir šokių vieta. Būkite pasiruošę linksmintis iki ryto“, – pristatydama restorano idėją pranešime spaudai šypsosi 20 metų tarptautinę patirtį viešbučių ir restoranų versle skaičiuojanti Margarita.

Atidarymo šventėje galima buvo išvysti gerai žinomus verslininkus, politikus ir pramogų pasaulio žvaigždes. Šventės svečius pasveikino ir pats uostamiesčio meras Arvydas Vaitkus. Jis kartu su restorano įkūrėja simboliškai perkirpo atidarymo juostelę ir savo kalboje džiaugėsi naujomis verslo iniciatyvomis, kurios Klaipėdai suteikia gyvybės.

„Žmogaus prigimtis yra tokia, kad jis nuo pat gimimo įpratęs imti, tačiau laimingais tampame tuomet, kai išmokstame ir duoti. Ačiū už jūsų šią duoklę miestui ir miestiečiams. Tikiuosi, kad žmonės ateis čia ne tik skanauti, bet ir savo laiką skirs prasmingiems pokalbiams ir įdomioms diskusijoms“, - kalbėjo A. Vaitkus.

Paragauti jūros gėrybių, kokteilių bei kitų skanėstų neatsisakė ir verslininkai Daina ir Antanas Bosai, aktorė Eglė Jackaitė, atlikėjai Violeta ir Vilius Tarasovai bei kiti garsūs veidai.

Vakaro eigoje grupė „Čilinam“ surengė įspūdingą pasirodymą, kurio metu svečiai dainuodami drauge kilo nuo kėdžių ir įsitraukė į siautulingą šokio sūkurį.

Nuotraukų galerija:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją