Naujas darbas net gi kiek pristabdė Žvagulių šeimos keliones po svečias šalis, tačiau viena itin svarbia visai šeimai kelione Irena gali pasidžiaugti – kovą viešint Los Andžele savo širdies draugei pasipiršo jos sūnus Vakaris. Muzikos kūrėjas V. Žvagulis ne tik gavo savo mamos palaiminimą, bet ir sulaukė jos pagalbos organizuojant sužadėtinei siurprizą. Irena neslepia – matydama sūnų žengiant šį svarbų žingsnį braukė ašarą. 

Tiek du Žilvino sūnūs iš ankstesnės santuokos, tiek jųdviejų su Irena sūnus jau kuria savo gyvenimus, tačiau Žvagulių namuose ramybe ir tyla nekvepia. Pedantišką švarą mėgstančią Ireną vyras neseniai nustebino nauju namų gyventoju – Labradudro (Labradoodle, angl.) veislės šunimi. Ši rūšis išvesta iš Labradoro ir Karališkojo pudelio veislių. Kalbėdama su šypsena Irena papasakojo, su kuo tenka susidurti į namus priėmus jau antrą keturkojį. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)