"Paauglystėje mane išgydė viena senolė nuo tokios ligos, nuo kurios ir šiandien nėra išgydoma. Paauglystėje man buvo prasidėjusi epilepsija. Gulėjau viename Sibiro kaimelyje ligoninėje, o ji ten dirbo valytoja. Ji nusivežė mane pas save į namelį, nežinau, ką ji darė, bet po paviešėjimo pas ją kelias dienas šia liga daugiau niekada nebesirgau. Ji kažką kalbėjo. Ilgai gyvenu, tiksliai neprisimenu", - prieš TV kameras pasakojo D. Teišerskytė.

Žinoma politikė papasakojo apie smarkiai susižalojusį berniuką, kuris buvo patyręs rimtą smakro traumą. D. Teišerskytė buvo apimta panikos, kad vaikui nieko bloga nenutiktų, todėl savo vyresnėlį ji kuo skubiau išsiuntė į vaistinę binto. Tuo metu ji pati berniukui laikė uždėjusi ranką ant smakro, kad sustabdytų smarkų kraujavimą. Kai D. Teišerskytės vyresnysis sūnus grįžo iš vaistinės ir ketino sutvarstyti žaizdą bintu. Kai D. Teišerskytė nuėmė savo ranką nuo sužeisto berniuko smakro, žaizdos nebebuvo. Ši situacija iki šiol garsiai politikei yra didelė mįslė.

"Tai reiškia, kad apie save ir pasaulį mes žinome mažai", - patikslino Vilija Lobačiuvienė.

Kita situacija, kurią D. Teišerskytė vertina kaip nežemišką dalyką - vizija.

Gimus jaunėliui ponia Dalia lygino vystyklus ir tuo metu šalia lyginimo lentos išvydo savo mamą - iki šiol buvusią sveiką ir žvalią 74-erių metų moterį, gulinčią karste. Toks vaizdinys politikę sukrėtė.

"Ir po pusantro mėnesio taip buvo. Tame pačiame kambaryje, toje pačioje vietoje. Kai man pranešė, kad mama pateko į avariją, pasakiau, kad bus taip, kaip mačiau. Broliai ir sesuo bandė svajoti apie ateitį, bet aš pasakiau, kad taip bus", - studijoje pasakojo D. Teišerskytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (226)