„Nors reklamos kūrimas vyko ne tik sparčiai, bet ir sklandžiai, filmavimui prireikė dienos. Karolina aikštelėje praleido apie septynias valandas, tačiau su užduotimi ji puikiai susitvarkė“, – pranešime spaudai pasakoja E. Vėlyvis.

Reklaminio klipo akcentas – K. Meschino tariama frazė „Ššš...švelnūs burbuliukai“. Garsi moteris juokauja, kad tai – pirmas kartas gyvenime, kai teko tiek šnypšti.

„Filmavimas buvo ilgas, tačiau nevarginantis. Visuomet įsigilinu į tai, ką darau, nemoku dirbti atmestinai. Noriu, kad rezultatas būtų toks, kokio ir tikisi idėjos sumanytojai. Buvo įdomu stoti prieš kameras, o jaudulys, smalsumas, kaip viskas vyksta, padėjo išlikti žvaliai visas septynias valandas. Net kol reguliavo apšvietimą, kameras nesinorėjo nė telefono pasiimti. Kur kas įdomiau buvo stebėti komandą ir jos darbą“, – pranešime spaudai pasakoja K. Meschino.

Anot E. Vėlyvio, svarbiausias uždavinys buvo reklaminiu klipu perteikti emociją, nuotaiką: „Reklamos scenarijus – paprastas, nes svarbiausia buvo perteikti emociją – lengvumą, ryškumą, gaivumą. Todėl klipas neperkrautas pasakojimais. Reklamoje skambanti populiari Justino Jaručio ir Jessica Shy daina „Rugpjūtis“ sustiprino kuriamą emociją“.

Anot įmonės „Birštono mineraliniai vandenys“ prekės ženklo vadovės Eglės Kavaliauskaitės, šios kampanijos idėjos įgyvendinimui suburti sričių lyderiai tam, kad paragintų žmones išbandyti gazuotą „akvilės“ mineralinį vandenį.

„Šios reklaminės kampanijos tikslas – pristatyti švelniai gazuotą natūralų mineralinį vandenį „akvilė“. Daugelis gerai žino negazuotą vandenį. Jis jau turi savo mėgėjų ratą, stiprią poziciją. Tačiau su gazuotu mineraliniu vandeniu susipažinę dar ne visi. Tikime, kad trijų sričių – kino, muzikos ir socialinių tinklų – lyderių darbas paskatins paragauti ir jį“, – pasakoja E. Kavaliauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)