Lietuvos dainininkių – Vaidos Genytės, Aistės Pilvelytės ir Rūtos Ščiogolevaitės bendra daina. Visos trys dainininkės buvo pasipuošusios ilgomis raudonomis suknelėmis, kurios neliko nepastebėtos ne tik atidarymo svečių, bet ir paties kompanijos įsteigėjo - Michael Z. Dalgaardo.

Pastarasis, pademonstravo dosnumą atidarymo metu dainininkėms pažadėdamas dešimties tūkstančių litų kontraktą bendram jų projektui bei viešai išreikšdamas susižavėjimą šių dainininkių talentu bei grožiu. Koks tai turėtų būti projektas, vakaro organizatoriai neatskleidė.

Neliko be dovanų ir moterų numylėtinis - dizaineris Mantas Petruškevičius, kuriam kompanijos įsteigėjas už moterų grožio puoselėjimą padovanojo pasivažinėjimą prabangiu „Classic car“ klubo automobiliu, kurį dizaineris galės išsirinkti pats.

Kompanijos užsakymų priėmimo direktorė Ingrida Kazlauskaitė teigė, kad „Celebrity – Lithuania“ suteikia galimybę užsienio ir Lietuvos verslo atstovams nusisamdyti ne tik Lietuvos, bet ir užsienio įžymybes ar VIP asmenis bet kokiam renginiui ar reklaminei kampanijai. Atidarymo metu, buvo pabrėžta, kad „Celebrity – Lithuania“, daugiau orientuojasi į užsienio rinką, kuri gali pasiūlyti žymiai geresnį atlygį Lietuvos žvaigždėms už atliktą darbą.

Taip pat žadama Lietuvos įžymybėms nemokamai sukurti ir jų asmeninius internetinius puslapius bei pasirūpinti naujais kontraktais su užsienio užsakovais, kurie galėtų papildyti žvaigždžių kišenes.

Šiuo metu internetinėje svetainėje - „Celebrity Lithuania“ puikuojasi jau septyniolika Lietuvos įžymybių, tarp kurių - Evelina Anusauskaitė, Vytautas Rumšas, Nijolė Narmontaitė, grupė "69 danguje" ir daugelis kitų. Tačiau numatoma, jog jų gretas turėtų papildyti dar gausesnis Lietuvos žvaigždžių būrys, kuriems bus suteiktas šansas atsigriebti už krizės laikus Lietuvos pramogų verslo padangėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją