Ingrida gerai prisimena savo pirmąją puošnią suknelę. Vilkėjo ją per pusseserės vestuves.

„Labai laukiau tos dienos, - prisimena. – Buvo gruodis, šalta, man – vos penkiolika, o suknelė ilga, tamsiai mėlyna, be rankovių, krūtinė ir nugara atvira. Avėjau aukštakulnius, o mano ilgus, juosmenį siekiančius palukus mama sugarbanojo ir netgi lūpas šiek tiek padažė. Iki šiol pamenu, kad jaučiausi ypatingai, o tas vakaras buvo vienas gražiausių mano gyvenime“.

Labai gali būti, kad tą vakarą patirtas jausmas Ingridą nuvedė ten, kur yra dabar. Šiandien Kaune ir Vilniuje savo mados namus turinti dizainerė priverčia ypatingai jaustis kitas moteris.

„Kiekviena iš jų – ir maža mergaitė, ir močiutė per šventę nori tapti vakaro karaliene. Suknelė dažnai padeda įgyvendinti jų svajones“, - įsitikinusi dizainerė, per keletą metų sukūrusi ne vieną vestuvinių suknelių kolekciją.

Persikėlusi gyventi į Vilnių „Ingri Indži Couture“ mados namų įkūrėja rado ir naujų įkvėpimų. Netrukus savo kūrybos gerbėjoms ji žada pristatyti šventinių suknelių kolekciją.

„Man patinka puošti savo klientes, bet lygiai taip pat patinka puoštis pačiai, - neslepia. – Darau tai išskirtinėmis progomis – per vestuves, draugų šventes ar vakarėlius. Būna, suknelę pasisiuvu per naktį – ko norėčiau pati sau, susigalvoju labai greitai. Nesu nei išranki, nei kaprizinga“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)