M.A.M.A neretai tampa iškilminga proga oficialiai pristatyti savo mylimuosius – pirmą kartą kaip pora, sužadėtiniai ar sutuoktiniai ant šių apdovanojimų kilimo su savo antra puse pozavo ne vienas šou verslo atstovas. Šiemet tokio dėmesio sulaukė J. Jarutis ir jo mylimoji Urtė.

Į ceremoniją atvykusi pora plačiai apie savo santykius žiniasklaidai nekomentavo, tačiau šiltų jausmų neslėpė – jiedu laikėsi romantiškai susikibę rankomis, o apdovanojimų metu ne kartą karštai pasibučiavo.

Justinas Jarutis

Negana to, metų atlikėjo, metų albumo ir metų koncertinio atlikėjo apdovanojimus atsiėmęs J. Jarutis scenoje ryžosi romantiškam žingsniui. Dėkodamas artimiesiems bei kolegoms jis keletą kartų paminėjo ir savo naująją širdies draugę, vadindamas ją „meile“.

Ištikimiausi J. Jaručio muzikos gerbėjai pastebėjo, kad žavioji U. Andriuškevičiūtė anaiptol nėra naujokė muzikos pasaulyje. Dar 2019-ųjų metų lapkričio mėnesį pasirodžiusiame dainos „Anymore” vaizdo klipe šviesiaplaukė užima vieną iš pagrindinių vaidmenų.

Ironiška tai, kad šioje istorijoje J. Jaručio personažas dainuoja apie skyrybas. Apie tai jis mylimajai, kurią įkūnijo U. Andriuškevičiūtė, praneša dainos žodžiais. Finale herojės akyse pasirodo ašaros.

„Tai daina apie išsiskyrimą. Kai pabėgimas atrodo geresnis variantas, nei likimas komforto zonoje, kai ateina laikas sau pripažinti, jog atėjo tam tikro etapo pabaiga. Šis kūrinys taip pat yra apie stiprybę, kurios prireikia norint padaryti pokyčius gyvenime, apie žinojimą, kad laikas keisti kryptį“, – apie kūrinį yra kalbėjęs J. Jarutis.

Šiuo metu vaizdo klipas yra peržiūrėtas virš milijono kartų:

Prieš muzikos apdovanojimus pora buvo pastebėta ir krepšinio rungtynėse. Tuomet skelbta, kad iš Vilkaviškio kilusi U. Andriuškevičiūtė nuo paauglystės dirbo modeliu. Visgi su tuo savo karjeros jauna moteris nesiejo – baigusi gimnaziją ji pasirinko medicinos studijas.

Ant M.A.M.A raudonojo kilimo sutikta pora Delfi sutiko trumpai pasidalinti tuometinėmis nuotaikomis.

„Labai smagu, kad galiu atvykti į muzikinį renginį, Lietuvoje turbūt vienintelį tokį. Tikimės, kad visi saugiai ir smagiai praleis šį vakarą, – tuomet sakė atlikėjas. – Šventė tikrai jaučiasi. Labai smagu visus matyti. Bet stengiamės laikytis atstumo. Visi supranta, kokie laikai yra.“

Justinas Jarutis su drauge Urte

Pasiteiravus, kas šįvakar puošė porą, pasisakė ir Justino mergina Urtė.

„Mane papuošė nuostabi dizainerė Sandra Šernė“, – sakė ji.

Tuo tarpu J. Jarutis atvyko pasipuošęs mados namų „Gucci“ kostiumu.

Vasaros hitą „Rugpjūtis“ sukūręs Justinas tikino, kad šiuo kūriniu yra itin patenkintas.

„Pojūtis geras. Mes laimingi, kad pavyko parašyti tokį kūrinį. Smagu, kad žmonėms surezonavo. Tikiuosi, kad tokių dainų dar pavyks parašyti gyvenime“, – šyptelėjo dainininkas.

Praėjusiais metais J. Jarutis oficialiai ir bendru sutarimu išsiskyrė su žmona Justina Jarute. Santuokoje jiedu susilaukė dukters. Pora iki vestuvių, įvykusių 2015-ųjų balandį, romantišką draugystę puoselėjo pustrečių metų.

Raudonasis kilimas:

Apdovanojimų akimirkos:

Renginio dūzgės:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)