Vienoje iš nuotraukų, kurias socialiniuose tinkluose patalpino E. Anusauskaitė-Young, įamžintas ir šeimos augintinis Rollo, kurį pora įsigijo prieš kelerius metus.

O dar visai neseniai tiek Evelina, tiek jos vyras Adamas socialiniuose tinkluose dalijosi pradedantys naują gyvenimo etapą – pora įsigijo naują būstą.

Tuo tarpu praėjusių metų lapkritį garsi lietuvė atšventė 34-ąjį gimtadienį. Žinoma moteris ypatinga proga pasidalijo su savo sekėjais ir keliomis gimtadienio akimirkomis. E. Anusauskaitė-Young 34-ąjį gimtadienį paminėjo kukliai, vakarieniaudama nuo torto užpūtė šventines žvakutes.

„Kai gyvenimas toks geras, kad net pamiršti sugalvoti norą. Jaučiuosi labai mylima“, – šalia kadrų, kuriuose įamžintos jos gimtadienio vakaro akimirkos, rašė E. Anusauskaitė-Young.

Neseniai E. Anusauskaitė-Young po dviejų metų pertraukos buvo grįžusi į Lietuvą. Garsi moteris laiką leido su artimaisiais, taip pat dalyvavo bičiulių mergvakariuose bei vestuvėse. Evelina buvo kaip niekada aktyvi ir socialiniuose tinkluose – dalijosi įsimintiniausiomis akimirkomis.

Už Atlanto su mylimuoju gyvenanti atlikėja kaip visada žavėjo ir nepriekaištingu stiliumi.

Apie savo grįžimą į Lietuvą Evelina trumpai papasakojo socialiniuose tinkluose. Tiesa, vos išlipusi iš lėktuvo moteris apsilankė pas medikus.

„Tiesiai į gydytojo kabinetą. Matyt, persistengiau repeticijų metu. Dabar laukia bent 10 dienų visiškos tylos“, – apgailestavo žinoma moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)