Dar iki apdovanojimų pradžios kalbintas duetas papasakojo apie ant raudonojo kilimo pademonstruotą įvaizdį.

„Ta daina yra tikrai milijoninė, tai mes ją išrašėme ant mano suknelės, – originalią idėją laidoje „Delfi premjera“ atskleidė Natalija. – Svarbiausia, kad yra gera nuotaika. Taip pat noriu, kad pasirodymas būtų tikrai geras, kad nenukristume nuo scenos“.

Tuo tarpu kartu su Natalija M.A.M.A scenoje pasirodęs Remigijus Daškevičius-Remis dėvėjo taip pat ypatingą drabužį, kuris spintoje laukė svarbios progos.

„Šitam švarkui – 20 metų. Tai mano tėvo palikimas, tausojau jį svarbiai progai. Šiandien svarbi proga. Gerai jaučiuosi, pirmą kartą einu kaip solo atlikėjas. Tai didelis žingsnis karjeroje. Tai pagalvojau, kad aprangą derinsiu pagal savo švarką“, – sakė Remis.

Dar iki apdovanojimų su mylimuoju Edgaru ir iš užsienio atvykusiais šokėjais ant raudonojo kilimo pozavusi Natalija papasakojo, kas jai sukūrė akį traukiantį drabužį.

„Mane šiandien puošė Airida Skrickienė, mano pati mylimiausia dizainerė. Ji rengia mane metai iš metų. Iš principo šiems apdovanojimams pradedu ruoštis jau rudenį, o žinant, kad ruošiuosi ir arenai, kuri manęs laukia po dviejų savaičių, aišku, kad daug ką suderinau, sudėliojau, – kalbėjo Natalija.“

Tiesa, tuomet Natalija patikino, kad šiais metais nelabai tiki savo sėkme apdovanojimuose, tačiau sako, kad kitais metais bus pats laikas.

„Mūsų su Remiu daina „Panelė, verta milijono“ iki gruodžio 15 d. buvo maža, lyginant su tuo, kokia ji yra dabar. Manau, kitais metais pretenduosime į daugiau apdovanojimų“, – šypsojosi N. Bunkė.

Natalija Bunkė

Tuo tarpu jos scenos kolega Remis į M.A.M.A atvyko su mylimąja Kamile.

„Mūsų stiliumi šiandien rūpinosi vieni stiliaus namai, jie Kamilės suknelę pasiuvo. Savo stiliumi pasirūpinau aš, kad prisiderinčiau prie jos“, – sakė Remis. Tuo tarpu šalia muzikanto ant raudonojo kilimo stovėjusi jo širdies draugė patikino, kad šįvakar jaučiasi puikiai.

„Puikiai jaučiuosi ir aš, – šypsojosi atlikėjas, patikinęs, kad labai džiaugiasi dėl dainos „Panelė, verta milijono“, kurią sudainavo su Natalija Bunke, sėkmės. – Visada jaučiu sportinį jauduliuką prieš pasirodydamas kažkur, aš manau, kad tai yra reikalinga ir performansui suteikia daugiau galios, daugiau aštrumo ir prieskonio.“

R. Daškevičiaus mylimoji Kamilė prieš pat renginį pasipuošė tatuiruote – mergina patikino, kad ji skirta būtent šiam renginiui.

„Šitą tatuiruotę kaip tik M.A.M.A ceremonijai padarė seras Algis. Mano geriausias tatuiruočių meistras pasaulyje. Vakar ar užvakar pasidariau“, – kalbėjo Kamilė.

Remigijus Daškevičius-Remis su drauge Kamile

Ant M.A.M.A. raudono kilimo šiemet buvo galima išvysti ne tik atlikėjus, kurie muzikos apdovanojimuose surengė savo pasirodymus, bet ir kitus kviestinius svečius.

Kaip ir kiekvienais metais, čia netrūko šypsenų, akį traukiančių drabužių derinių. Žvaigždės mielai pasakojo, kaip joms sekėsi ruoštis šiam ypatingam vakarui, atskleidė, kiek laiko praleido tobulindamos savo nepriekaištingą įvaizdį.

Užgesus raudonojo kilimo šviesoms, visi čia spindėję atlikėjai ir svečiai buvo pakviesti prie pagrindinės scenos, kur stebėjo, kam atiteko M.A.M.A. statulėlės.

M.A.M.A. raudonojo kilimo akimirkos – galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją