"Tikėjausi, kad bus blogiau. Sunkiausia darbo gynimo dalis - stresas. Galvojau, kad nualpsiu, neišgyvensiu, kuomet teko laukti savo gynimosi laiko. Džiaugiuosi, kad komisija neišpeikė mano darbo", - DELFI kalbėjo N. Šiaudikytė, tačiau atskleisti, kokį pažymį gavo, nepanoro.

Dainininkė pasirinko gana originalią temą - "Viešas seksualumo demonstravimas lietuvių kultūrinėje spaudoje 1931 - 1940 metais". Neringa džiaugėsi, kad ši tema jai buvo labai įdomi ir ji darbą rašė su dideliu malonumu.

"Darbo rašymą reikėjo derinti su egzaminais, kitais rašto darbais ir koncertais. Tas buvo sunkiausia. Labai patiko skaityti užsienio literatūrą. Iš pradžių labai bijojau šitos temos, bet visai nesigailiu, labai gerai pasirinkau. Mano gynimo dieną buvo labai daug įdomių darbų", - DELFI kalbėjo atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)