„Cirkopolis“ įvertintas tarptautiniame cirko festivalyje Melburne

Džiugu pranešti, kad Lietuvoje šį sekmadienį debiutuosiantis „Cirque Éloize“ šou „Cirkopolis“ tapo pirmuoju prestižinio Tarptautinio Melburno menų festivalio (Melbourne International Arts Festival) šou. Kanadiečių cirko trupei tai dar vienas pelnytas tarptautinis pripažinimas ir puiki galimybė po atviru dangumi dar kartą parodyti savo nuostabų šou kompetentingai komisijai ir elitinio meno atstovams.

„Cirkopolio“ kūrybinė grupė – savo srities profesionalai

Pasirodymas žavi originalia tik šiam šou sukurta muzika, pripažintos dizainerės Liz Vandal kostiumais, puikiais aktorių pasirodymais – nuo įspūdingo žongliravimo, kvapą gniaužiančių akrobatinių triukų iki neįtikėtinų numerių, kuriuos stebint tiesiog užima kvapą. Režisieriai puikiai suderino humorą ir įtampą, solo ir bendrus pasirodymus, turinį ir choreografiją. Žiūrovas bus nustebintas žmogaus kūno galimybių, nes tai, ką išvys, yra nepakartojama. Šioje naujoje Éloize programoje derinami cirko, šokio ir teatro elementai, ją atlieka dvylika akrobatų ir kitų meno sričių atstovų. Išradingą scenografiją papildo originalios muzikos partitūros ir vaizdo projekcijos.

Cirque Éloize trupė užbūrė „The New York Post“

Po turų Europoje ir JAV, pasaulyje garsios kanadiečių cirko trupės Éloize naujausia programa „Cirkopolis“ pirmą kartą bus rodoma Lietuvoje. „The New York Post“ rašo: „Pasirodymas neeilinis. Yra cirkas ir yra Éloize. Šie vaikinai yra visai kito lygmens!“ Ši trupė svečiavosi daugiau nei 40 valstybių (ir daugiau nei 440 miestų) su ne mažiau nei 4000 pasirodymų. Trupė kviečiama pasirodyti prestižiniuose festivaliuose, yra apdovanota „Drama Desk“ prizais.

Lietuvoje jau šį sekmadienį kauniečiai, o lapkričio 20 d. vilniečiai ir miesto svečiai turės galimybę pamatyti magišką pasaulinę šlovę pelniusį šou.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)