„Šią vasarą man nesiseka nieko neveikti. Vis sugalvoju kokią ekstremalią veiklą. Su draugais prieš kelias dienas nusprendėme išbandyti vandens raketą ir paskraidyti po ežerą“, - DELFI pasakojo N. Juška.

Intensyvios repeticijos teatre ir ugdoma geležinė ištvermė sporto salėje baleto primarijui pasitarnavo su kaupu - vyrui buvo kur kas lengviau išlaikyti pusiausvyrą ir su vandens raketa išstovėti ant vandens.

„Prieš mane buvo jaunuolis, kuris, anot instruktorių, iš pradedančiųjų pasirodė geriausiai. Tačiau tik iki to laiko, kol aš neatsistojau ant lentos, - juokiasi jis. - Atsistojau iš pirmo karto. Pradžioje iškilau galbūt porą metrų, o po to, kai perkandau sistemą, išsilaikiau ore pakilęs ir dešimties metrų aukštyje. Prieš mane keli žmonės taip pat bandė šią pramogą, tačiau jiems nepavyko net atsistoti ant lentos. Praleido visą laiką plaukiodami ežere. Aš taip pat labai bijojau, kad man nieko nesigaus.“

Su vandens raketa patirti pojūčiai Nerijui taip patiko, kad jis nusprendė pratęsti savo pamokas ir kitą dieną.

„Bet dabar skauda visą kūną. Ne dėl raumenų apkrovos, prie kurios esu pratęs, bet dėl kritimo į vandenį. Aš nardyti nemoku. Galiu nerti iš metro, daugiausiai dviejų. Bet kai tave iškelia į dešimties metrų aukštį, teškiesi į vandenį kaip kamuoliukas“, - juokiasi prisimindamas N. Juška, kuriam laikui vėl prisisotinęs įspūdžių ir adrenalino.

N. Juška išbando vandens raketą - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)