Visą dieną įvairiose miesto vietose pramogavusios merginos vakare laivu atvyko į netoli Baltojo tilto Neryje plūduriuojančią kavinę „Barža“. Ten merginos linksminosi toliau – šoko ir dainavo kartu su „Žentais“.

DELFI kalbinta vakarėlio organizatorė mano, kad policiją joms iškvietė aplinkinių namų gyventojai. „Buvo triukšmo, buvo garso. Šokome ir atvažiavo policija. Normalu, žmonėms pusę dvylikos jau norisi miegoti, – vakaro įvykius prisiminė dainininkė. – Užgesinome visą muziką ir išvažiavome į klubą linksmintis, bet baudą reikia susimokėti“.

Dainininkė juokėsi, kad 2 eurų dydžio baudą padalins visoms merginoms lygiomis dalimis. Nors baudos už viešosios rimties trikdymą, kaip nurodoma Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekse, siekia ir kelis šimtus eurų, Natalijai skirta simbolinė. „Niekada nesu bausta už tokius pažeidimus, tai ir skirta mažiausia bauda“, – paaiškino ji.

N. Bunkė penktadienio įvykius prisiminė su šypsena: „Su policininku dar juokėmės, kad svarbiausia, kad mergvakario metu nieko neprimušėme, kad nereikėjo pasėdėti. Pasėkmės dar nelabai baisios“.

ATP protokolas

Liepos Mondeikaitės mergvakario akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (381)