Mama Rock’n’Roll slapyvardį jau ilgus metus žinoma moteris įprasmina savo šarmu ir begaline energija, kurios ypač prireikė, kai jųdviejų su vyru šeimą aplankė didžiausias stebuklas – gimė dukra. Vestuves ir kitus renginius vedanti Laima su plačia šypsena pasakoja, kad padėjus mikrofoną į šalį ir nusivilkus žėrinčią suknelę be jokio kartėlio grįžta prie buities darbų. Net ir tuomet, kai po renginio parvažiuoti tenka, pavyzdžiui, 7 valandą ryto.

„Mes visuomet šitaip: pusryčiai, pietūs, vakarienė – kartu. Dažniausiai maistą gaminti tenka man. Mano šeimoje irgi visada taip būdavo, tad esu pratusi. Iš ryto susiplanuoji dieną, pietūs – poilsio metas, o vakarinė dalis pati smagiausia. Ypač dabar, kai turime, kieno paklausti – kaip praėjo diena“, – dukros draugija džiaugiasi žinoma moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją