Pirmąją šv. Velykų dieną, visoje Lietuvoje ji buvo švenčiama balandžio 1-ąją, savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje atlikėjas Tadas Juodsnukis pažymėjo, kad juodu su Monika Šedžiuviene sieja daugiau nei draugystė. Kiek vėliau jie pranešė, kad tai tebuvo melagių dienos pokštas. Tačiau DELFI pasiekė informacija, kad šie santykiai užsimezgė daug anksčiau ir galimai nėra melas.

Susisiekus su A. Šedžiumi, šis tokią informaciją tik patvirtino. „Tai, kad T. Juodsnukis pakeitė statusą socialiniame tinkle, aš sužinojau iš kitų žmonių. Mano artimieji ir šeimos draugai tai pamatė pirmieji ir pradėjo man siųsti ekrano nuotraukas, klausė, kas vyksta.

Tadas pažemino mano ir mano šeimos garbę bei orumą. Kad ir kaip būtų, Monika dar oficialiai yra mano žmona ir niekas nežino, kas gali nutikti. Galbūt įmanomas ir susitaikymas. Gyvenime juk visko būna, o tokie skelbimai tikrai žemina. Manau, kad to net negalima pavadinti pokštu. Gyvename civilizuotame pasaulyje, todėl imsiuosi civilizuotų priemonių ir kreipsiuosi į teismą dėl garbės ir orumo pažeidimo“, – griežtai kalbėjo pašnekovas.

Andrius pasakojo, kad apie tai bandė kalbėtis ir su žmona, tačiau ši, anot jo, nesileido į kalbas ir tarp jų kilo barnis. „Pasakiau, kad negalėjo net išlaukti iki oficialios skyrybų pabaigos ir tada daryti, ką nori. Ji tiesiog pasakė, kad gyvena, kaip nori, tai yra jos gyvenimas. Tačiau turime mažametį vaiką, tėvus ir draugus, kuriems gėda dėl mūsų.“

Žinomas vyras neslepia, kad įtarimų dėl žmonos neištikimybės buvo ir anksčiau. Dar praėjusiais metais atlikėjai dalyvaujant projekte „Muzikinis iššūkis“ pasikeitė ir jos elgesys.

„Nuo pat projekto įtariau, kad ji pradėjo santykius su Tadu. Pasikeitė elgesys. Ji pradėjo slėpti telefoną, blokuoti, kad negalėčiau prieiti, pažiūrėti. Iki tol nieko panašaus nebuvo. Peržiūrėjęs jos profilį „Facebook“ pamačiau, kad beveik kiekviena jos nuotrauka sulaukė Tado reakcijų. Tą patį jo profilyje darė ir Monika. Neilgai trukus iš draugų ir visai nepažįstamų žmonių pradėjau gauti nuotraukų, kuriose buvo matoma ji ir jos scenos partneris T. Juodsnukis.

Visas dvejones išsklaidė nuotraukos iš Tado balkono ryte, kur jie abu apsijuosę tik rankšluosčiais, rūko.“

Pasiteiravus, kas siuntė jam visą šią informaciją, A. Šedžius tik gūžtelėjo pečiais: „Daugiausia tai buvo nepažįstami žmonės, kurie yra mano „Facebook“ drauguose. Iki tol jų nepažinojau, bet esu dėkingas, kad neliko abejingi. Jaučiausi kaip ir bet kuris išduotas žmogus.“

Iki minėto muzikinio projekto Šedžių šeimoje jokių minčių apie skyrybas nebuvo. Apgailestaudamas verslininkas prisimena, kad, jam palaikius žmoną ir jos sprendimą dalyvauti projekte, prasidėjo ir neramumai šeimoje. Andrius tikėjosi, kad tai dar viena galimybė dainuoti trokštančiai jo sutuoktinei kopti karjeros laiptais.

„Tikrai nesitikėjau, kad viskas susiklostys būtent taip. Jei būčiau žinojęs, kas vyksta, tikrai nebūčiau sutikęs, kad ji dalyvautų. Tas projektas ir tapo mūsų santykių griūties pradžia. Televizijos projektai apsuka žmonėms galvas ir jie pasijunta labai reikšmingi, reikalingi, svarbūs. Pamiršta viską aplink ir mėgaujasi dėmesiu. Šou pasaulyje tokių istorijų pakanka...“

Šiandien A. Šedžius sako, kad Monikos priekaištai dėl per mažo dėmesio tėra priedanga. Tikrąja priežastimi tapo projekto metu užsimezgę santykiai. „Dar prieš ieškinį galvojau, kad nesikreipsiu į advokatus, bet susiradau teisininkę ir paruošėme ieškinį dėl tikrosios skyrybų priežasties.“

Pati M. Šedžiuvienė į tokias kalbas sakė rimtai nežiūrinti. „Nemanau, kad, jei tai nebūtų pokštas, būtume taip rizikavę. Buvo Janonis, o dabar rado kitą variantą, kurį gali prikišti. Tai galbūt yra ir pilnatis.“

Monika patikino, kad kol kas jokių santykių nėra pradėjusi ir vieninteliu gyvenimo draugu vadina mažametį sūnų Gabrielių, kuris, mums kalbantis telefonu, žaidė netoliese ir vis bandė atkreipti mamos dėmesį.

„Kol kas santykiams neturiu nei laiko, nei noro po tokių santykių. Tiek jis, tiek aš galėtume kurti naujus santykius ir nuo to nepriklausytų teismo sprendimas, bet, kaip jis gyvena, reikėtų jo ir klausti. Reikėtų informacijos apie jį. Manau, kad sužinotumėte dar daugiau“, – kalbėjo šou pasaulio atstovė.

Anot jos, skyrybos be priežasties nenutinka, o juolab po aštuonerių metų. „Mes jau pusmetį negyvename kartu ir vis jaučiu iš Andriaus psichologinį smurtą, terorizavimą. Dėl to ketinu kreiptis į policiją. Jis yra neprognozuojamas žmogus, kuris turi tik savo tiesą.

Su mano advokatu jis net nesugebėjo susitikti. Noras iš mūsų pusės buvo tik aptarti vaiko išlaikymą. Susitarti ir gražiai išsiskirti.“

DELFI primena, kad Šedžiai susituokė 2013 metų vasario 23 dieną. Po trejų metų pora susilaukė sūnaus Gabrieliaus. A. Šedžius iš pirmosios santuokos jau augina dvi dukras ir nesantuokinį sūnų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (301)