Prašymą Vilniaus miesto apylinkės teismui M. Šedžiuvienė pateikė dar gruodžio mėnesį. Po Vilniaus miesto apylinkės teismo nutarties ši byla nukeliavo į Vilniaus apygardos teismą.

DELFI susisiekus su A. Šedžiumi, vyras patikino, kad nieko apie tai nėra girdėjęs. Jo teigimu, apie jokį prašymą jo niekas neinformavo.

DELFI primena, jog žinia apie byrančią Šedžių santuoką žiniasklaidą pasiekė praėjusių metų rudenį. Apie šeimos krizę pirmasis prabilo A. Šedžius. Jo teigimu, jau kurį laiką Monika gyveno Vilniuje, į šeimos namus Šiauliuose negrįždavo.

„Ji nuo kovo mėnesio Vilniuje, o vaikas tai visą laiką Šiauliuose“, – anksčiau kalbėjo Andrius, kuris pridūrė, jog yra labai dėkingas Monikos tėčiui, kuris padeda rūpintis vaiku. „Jis padeda prižiūrėti vaiką, nes man irgi reikia dirbti, reikia iš kažko išlaikyti du namus, be Gabrieliaus turiu dar tris vaikus, kuriems irgi daug ko reikia“, – kalbėjo Andrius.

Tuo metu M. Šedžiuvienė susikaupusius jausmus liejo feisbuke: „Kaip šlykštu taip viešai aiškintis. Kokia gėda man. Aš apšalusi! Iš kur pas žmogų tiek fantazijos? Nu blin, laikausi iš paskutiniųjų, kad neprikalbėčiau apie visus jo romaniūkščius per mūsų bendrus 7 metus su visomis smulkmenomis... Normalu, kad man irgi atsibodo jo „boso“ vaidmuo, kad jis daro ką nori, važinėja ir negrįžta namo savaitėmis, o grįžęs dar ir mane šokdina, ką turiu daryti ir kur eiti, kur neiti!

Telefonu mes labai gražiai bendraujame dėl vaiko... Pagal jį, pasirodo, tik per advokatą. Kur advokatas jam skambino vieną kartą. Atsiprašau, mano klaida, kad daviau jam JO vaiką kelioms dienoms. Daugiau taip nebedarysiu?! Ir dar! Neturiu aš kito!

Žmogus tiesiog nesupranta, kur aš tokia nabagė dingsiu, nesuvokia, kad galiu ir dirbti, ir užsidirbti viena. Neuždirbsiu milijonų, bet mano vaikui užteks“.

Ne pirmą kartą santuoką siekia nutraukti teisme

DELFI primena, kad tai jau ne pirmas kartas, kuomet sukliba Monikos ir Andriaus Šedžių santuoka. Praėjus vos porai metų po vestuvių, pramogų pasaulio užkulisiuose jau buvo garsiai kalbama apie porą ištikusią santykių krizę.

Ilgai besitęsusios kalbos apie verslininko A. Šedžiaus bei jo žmonos dainininkės Monikos Šedžiuvienės skyrybas, pasitvirtino. Kaip DELFI rašė anksčiau, teismą pasiekė poros skyrybų byla. Tačiau neilgai trukus Šedžiai skyrybų dokumentus iš teismo atsiėmė.

Vėliau Monika ėmė lauktis dvynių, deja, vieno jų pora neteko.

Andrius ir Monika Šedžiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)