Moteris pakeitė savo šukuoseną. Anksčiau „bliūdelio“ stiliaus šukuosena žavėjusi dainininkė šįkart pasirodė su kare kirpimu. Tiesa, Delfi Monika išdavė, kad tai – tik perukas, tad šie pokyčiai laikini.

Tiesa, praėjusių metų pabaigoje Monika sulaukė ir yaptingo įvertinimo dėl savo šukuosenos.

Lapkričio pabaigoje „Eurovizijos“ rengėjai socialiniuose tinkluose konkurso gerbėjus pakvietė balsuoti renkant geriausią konkurso balsą, dainos tekstą, į finalą nepatekusią dainą, įvaizdį ir taip toliau.

Į smagią pramogą įsijungė daugybė „Eurovizijos“ gerbėjų. Antrąją Kalėdų dieną pradėti skelbti balsavimo rezultatai.

Už geriausią choreografiją įvertinta Ispanijos atstovė Chanel, antroje paskelbtoje kategorijoje triumfavo Lietuvos atstovė Monika Liu – jos šukuosena išrinkta geriausia praėjusių metų „Eurovizijoje“.

Dėl šio įvertinimo Lietuvos dainininkė rungėsi su ispane Chanel, rumunu WRS ir britų Samu Ryderiu.

Skelbdami rezultatus, „Eurovizijos“ rengėjai Moniką Liu įvardijo kaip „amžinai žavingą“.

„Smagu“, – juokdamasi balsavimo rezultatus socialiniuose tinkluose pakomentavo Lietuvos atstovė, taip pat pretendavusi į geriausio įvaizdžio apdovanojimą.

Delfi primena, kad M. Liu šiemet paskelbs Lietuvos balus „Eurovizijos“ finalo metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją