Džiaugsmo vaikiškoje šventėje nestojo ne tik sukaktuvininkas ar jo tėvai, bet ir M. Kvietkutė, kuri baltų putų apsuptyje savo šypsena dalijosi su savo sūneliu ir širdies draugu.

Gimtadienio akimirkas įamžinęs fotografas negalėjo nepastebėti Monikos su Nerijumi, kurie tiesiog tryško puikia nuotaika ir meile vienas kitam.

Romantišką nuotaiką iliustravo ir M. Kvietkutės komentaras šalia pasidalintų nuotraukų.

„Kai ištinka meilė!“ – trumpai, bet užtikrintai brūkštelėjo ji.

Šiltų jausmų Monika nė nesiruošia slėpti – socialiniuose tinkluose jau kuris laikas galima vis dažniau išvysti jos antrąją pusę.

Visgi viešumoje pora kol kas drauge nebuvo pastebėti, tad Oksanos sūnaus gimtadienis buvo bene pirmoji proga, kuomet įsimylėjėliai nesivaržydami galėjo mėgautis vienas kito draugija, nesislapstant nuo fotografo blyksčių.

Gimtadienio šventėje netrūko vaikams itin patinkančių pramogų – ne tik juos, bet ir suaugusiuosius džiugino muilo burbulai, putų šou, saldžioji cukraus vata, gardūs užkandžiai, pripučiamas batutas.

Daugiau spalvingos šventės akimirkų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (221)