Monika Kvietkutė pasakojo, kad nėra turėjusi kalėdinės fotosesijos, per darbų ir kitų veiklų gausą – tokie malonumai, anot jos, dažniausiai lieka antrame plane.

„Tad labai smagu, kad šiais metais pavyko tai įgyvendinti. Sulaukusi Adam‘o skambučio labai apsidžiaugiau, kad šiais metais visgi pavyks pasidaryti šventinę fotosesiją, tačiau tuo pačiu nustebau, fotosesiją darėme spalio pradžioje. Pas Adam’ą visada jaučiuosi jaukiai ir komfortiškai, kas fotosesijos eigai ir rezultatui ypač svarbu, fotosesija buvo labai smagi ir laikas tiesiog praskriejo“, – sakė M. Kvietlkutė.

Ji teigė, kad šventinis laikotarpis ir pati žiema jai ir jos sūnui Gabrieliui – stebuklingas, tai laikas, kuris kaip niekad pripildo širdis gerumo ir meilės.

„Man tai taip pat geras metas peržvelgti visus praėjusius metus, padėkoti už akimirkas ir pasitikti naujus metus atvira širdimi ir naujomis idėjomis“, – kalbėjo žinoma moteris.

Fotografas Adamas Aleksejėvičius teigė, kad kalėdinės fotosesijos - viena iš jo studijos tradicijų, prieš artėjantį šventinį laikotarpį.

„Kaip bebūtų keista, būtent mes, fotografai, turbūt vieni pirmųjų pajuntame tą kalėdinę dvasią, todėl būtent dabar, spalio gale, pristatau šių metų šventinę fotosesiją su Monika. Kaip ir kasmet, kviečiu į šias šventines fotosesijas pažvelgti kiek kitaip – stilingai ir jaukiai.

Šiais metais fotosesijos „veidu“ pasirinkau būti – Moniką Kvietkutę. Kartu esame dirbę jau ne prie vieno projekto, tad darbas su ja man labai lengvas ir efektyvus – per trumpą laiką galime pasiekti puikių rezultatų. Į būtent tokią fotosesiją kviesiu visus norinčius jau lapkričio 27 dieną Kaune, o gruodžio 4 – Vilniuje!“, – sakė fotografas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)