Kartu gyvena

Klausimą apie meilę Simonai uždavėme mūsų pokalbiui artėjant prie pabaigos. Juk mergina tik bando apšilti kojas sostinėje, tad meilės peripetijos dar ne galvoje... Klydau. Minutę patylėjusi S. Šermukšnytė tik šypteli: „Jūs jį žinote. Tai Jonas.“

Ir išties, nesunku prisiminti juodaplaukį vaikiną televizijos eteryje užbūrusį ne vieną panelę – pernai vykusiame realybės šou „Ideali pora“ Jonas tapo žiūrovų numylėtiniu ir laimėjo pagrindinį prizą. Po to vaikinas iš Šiaulių persikėlė į Vilnių, o dabar darbuojasi radijo stotyje „Zip Fm“.

Simona ir J. Nainys susitiko viename televizijos renginyje – apsikeitė žvilgsniais ir viskas tuo baigėsi.

„Vėliau aš jį radau viename pažinčių tinklalapyje. Galvojau, kad tai apsimetėlis, besinaudojantis Jono vardu. Pradėjom susirašinėti ir jau metai, kaip esame kartu“, – atviravo Simona.

Pora Vilniuje kartu su draugais nuomojasi butą ir darniai gyvena. Pasak S. Šermukšnytės jiedu taip užsiėmę, kad retai matosi ir pykčiams nelieka laiko.

Liko užkulisiuose

Rodos, atvykusi studentauti Simona daugiausiai laiko turėtų skirti paskaitoms ir pramogoms, bet buvusi „mokinukė“ viską planuoja kitaip. Anksčiau visad būdavusi „kadre“, šiuo metu dainininkė darbuojasi „už kadro“ laidoje „Superpenketukas“.

„Negaliu sakyti, kad dirbu. Labiau tai vadintųsi, kad padedu. Tiesiog mane pakvietė, o aš visada norėjau išbandyti renginių organizavimą. Mano darbas yra žiūrėti, kad būtų nugrimuoti žmonės, laiku išeitų į sceną... Pirmą kartą tai dariau TV3 sezono atidaryme – daugelis atlikėjų negalėjo patikėti, juk visad lipdavome pačios ant scenos, o dabar viskas atvirkščiai“, – šyptelėjo mergina.

Nemažai klausimų Simona sulaukia, kodėl pasirinko lietuvių kalbos studijas: „Juk tai nereiškia, kad būsiu lietuvių kalbos mokytoja. Nors ir nesakau, jog blogai būtų ja būti. Gal eisiu į televiziją, radiją ar žurnalistiką... Norėčiau gauti šių studijų bakalaurą ir reklamos srities magistro laipsnį – tuomet moksluose būčiau „nurovusi“ viską.“

Naujai iškepta studentė jau įsivėlė ir į juokingus kuriozus, susijusius su jos žinomumu. Viena bendramokslė pačią pirmą dieną Simoną sumaišė su... „69 danguje“ nare Nijole Pareigyte-Neli.

„Visai nesupratau. Ji manęs paklausė ar aš ne Neli. Juk mes visiškai nepanašios! Po dviejų savaičių kartu studijuojantis vaikinas paklausė: „Tu iš Marijampolės, tavo vardas Simona, ar tu tik ne ta pati iš „Mokinukių?“ – juokėsi S. Šermukšnytė.

Be dainos, nė dienos

Simona muzikuoja nuo ketverių metų – tada ji atėjo į vaikų kolektyvą „Olialia“, kuriame dainavo net dešimt metų. Vėliau atsirado „Mokinukės“, su kuriomis praleistus ketverius metus mergina vadina pačiais geriausiais.

O dar net nespėjus atvažiuoti į Vilnių Simona sulaukė skambučio iš pirmojo „Kelias į žvaigždes“ dalyvio Vudžio.

„Jis pasakė, kad kuria merginų grupę ir nori, kad būčiau jos nare. Jis kuria labai daug muzikos ir jos nespėja pats atlikti, todėl ir buria šią grupę. Susitikome, išklausiau įrašus ir mane tai sudomino, todėl nusprendžiau išbandyti. O kodėl ne?“ – apie buvimą naujos grupės „Pikų panos“ nare pasakojo Simona. Kitos grupės merginos yra dirbusios šokėjomis, manekenėmis, bet daugiausiai dainavimo patirties scenoje turi „mokinukė“.

„Kaip seksis? Paklauskite po mėnesio – pasakysiu. Dainos man patinka, bet negaliu prognozuoti, kas bus“, – prisipažino mergina. Būti „Pikų panų“ nare S. Šermukšnytė nusprendė savarankiškai – supratusi, kad jau suaugo, neklausė niekieno nuomonės ir tik vėliau artimiesiems pranešė žinią, kad nuo muzikos ji neatitolo.

„Normaliai visi reagavo. Ar sveikino? Kad dar nieko nepadarėme, jog reikėtų sveikinti“, – rimtai tikino atlikėja.

„Mokinukė“ iki pensijos?

Simona atvirauja, kad ją šiek tiek erzina tai, jog visi ją prisimena tik kaip „Mokinukių“ narę: „Labai nenoriu, kad lipdytų tą etiketę, bet turbūt, kol išeisiu į pensiją, visi taip vadins.“ Metus, kuriuos praleido grupėje, mergina vadina vienais geriausių ir dabar nuolat bendrauja ir su buvusiomis grupės kolegėmis, ir su vadove Laima Lapkauskaite.

„Man tie žmonės nuostabūs ir liks patys nuostabiausi visą gyvenimą. Tai antra mano šeima. O tai, kad teks palikti grupę, kai baigsime mokyklą, žinojome nuo pat pradžių. Aš nesigailiu, kad baigėsi, aš džiaugiuosi, kad tai buvo“, – tvirtai teigė Simona. Ji įsitikinusi, kad „Mokinukėms“ ji turi būti dėkinga, jog paauglystėje ne gatves „šlifavo“, o dalyvavo didžiausiuose koncertuose.

Dabar per televizorių pamačiusi grupės merginas ašaras šluosto ne Simona, o jos... mama.

„Ji yra didžiausia „Mokinukių“ gerbėja. Turi surinkusi visus straipsnius, visas nuotraukas apie grupę. Ji visada verkia, kai pamato „Mokinukes“, – išdavė buvusi „mokinukė“.

Vasarą Palangoje vykusiame tradiciniame „Laumės juostos“ festivalyje „Mokinukės“ paskutinį kartą lipo ant scenos visos šešios.

„Tada per ašaras nieko nemačiau. Kas po to pasikeitė? Kurį laiką buvo keista, kad nebereikia eiti į repeticijas“, – kvatojo Simona.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo.
Žurnalas „Klubas“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)