Iš Lietuvos tiesiai į Niujorką

Į kosmetikos pristatymo vakarą iš Lietuvos į Niujorką specialiai vyko Karolina Meschino, Naglis Bierancas, Lukas Gricius, Monika Kriščiūnienė ir Simona Burbaitė, rašoma pranešime spaudai. Čia jie turėjo galimybę pirmieji susipažinti ir išbandyti naujuosius kosmetikos gaminius, kuriuos žinomas modelis kūrė daugiau nei trejus metus.

„Šis vakaras man išties ypatingas ir jaudinantis – jo laukiau ne vienerius metus, tad viliuosi, kad kosmetikos gaminius įvertins ir pamils visi, kuriems rūpi jų odos sveikata bei grožis. Tai itin kruopščiai sukurtas ir reikliai suformuotas funkcinių grožio produktų rinkinys, kuriuos pati naudoju kiekvieną dieną bei drąsiai galiu rekomenduoti kitiems. Nuoširdžiai tikiuosi, kad šiame globaliame pasaulyje su kosmetika susipažins kuo daugiau žmonių ne tik JAV bet ir Lietuvoje, tad esu labai dėkinga už visokeriopą tautiečių palaikymą“, – dalinosi K. Tučkutė.

Gausiai į kosmetikos pristatymo vakarą susirinkę svečiai turėjo galimybę išbandyti produktus iš anksto, tad renginio metu dalinosi patirtimis bei gaminiais–favoritais. Renginys tema „Your OHM moments in New York – a city that never sleeps“ skatino mėgautis šia akimirka ir kvietė atrasti erdvės bei laiko asmeniniams momentams net ir intensyviausiose dienotvarkėse. Tam, kad tokių akimirkų bei įspūdžių būtų kuo daugiau ir kuo įvairesnių, Kristina savo svečiams iš Lietuvos viešnagės metu suteikė galimybę pasimėgauti geriausiomis Niujorko vietomis bei panoramomis, tad džiaugiasi, jog planas pavyko su kaupu.

Kosmetika praturtinta natūraliais ingredientais

Vakaro šeimininkė K. Tučkutė konceptualioje „Flying Solo“ erdvėje, kur nuo šiol bus prekiaujama jos naująja kosmetika, susirinkusiems pristatė keturių spalvų lūpas natūraliai putlinančius blizgius bei tris, visiems odos tipams pritaikytus, funkcinius veido serumus, padedančius išspręsti skirtingus veido odos iššūkius užimtiems žmonėms.

Modelis atskleidė, jog naujosios kosmetikos linijos pavadinimas, kartu su trumpiniu „OHM“ turi gilią prasmę. K. Tučkutė pasakojo, jog tai reiškia šventą garsą, kurį daugelis laiko originaliu kūrybos šaltiniu.

„Jis suteikia energijos ir padeda mums prisijungti prie savojo „Aš“, – pasakojo K. Tučkutė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)