Delfi šaltinių žiniomis žinoma moteris savo instagramo paskyros „Stories“ įkėlė tamsią nuotrauką, šalia kurios rašė, jog abu su L. Suodaičiu padarė klaidų, tačiau tikisi, kad vieną dieną galės draugiškai susėsti ir apie viską pasikalbėti. Be to, buvo teigiama, kad V. Siegel pažada, kad leis savo vyrui matytis su sūnumi tiek, kiek jiems abiems reikia.

Tiesa, vos atsiradęs įrašas netrukus buvo pašalintas, tačiau akylūs socialinių tinklų vartotojai jį išsaugoję dalijasi socialiniuose tinkluose.

„Praėjo jau keli mėnesiai. Emocijos po truputį slūgsta. Ir aš jaučiuosi pasirengusi kalbėti. Per šiuos kelis mėnesius aš tikrai labiau subrendau. Per skausmą ateina suvokimas. O man labai skauda. Skauda, kad viskas taip baigėsi. Skauda, kad nebėra tos gražios šeimos, kokia kažkada buvome. Laurynas suklydo. Bet ne ką mažiau klaidų padariau ir aš. Dabar jau nepakeisi to, kas padaryta. Kas pasakyta. O, kaip aš norėčiau tai padaryti!

Turiu galvoti apie mūsų vaikus. Ne, aš niekada nebūsiu ta tobula mama iš žurnalų viršelių. Bet savo vaikams negaliu neigti teisės turėti tėtį. Žinau, kad reikės dar nemažai laiko kol mes su Laurynu galėsime susėsti ir draugiškai pasikalbėti. Bet kažkada tai bus. Meilės, kuri mus jungė, taip lengvai neišjungsi. Tikiu, kad kažkada ji pavirs į abipusę pagarbą. Pažadu pačiai sau, kad iš mano lūpų daugiau niekada neišeis joks negatyvus žodis apie mano sūnaus tėtį. Pažadu, kad ne tik leisiu, bet ir skatinsiu savo sūnų praleisti tiek laiko su tėčiu, kiek jiems abiems reikia. Noriu užbaigti šį juodąjį etapą. Visi klystame, visi mokomės. Mums ši pamoka kainavo labai daug. Pasimokykime iš svetimų klaidų“, – rašė V. Siegel.
Viktorijos Siegel žinutė socialiniuose tinkluose

Delfi V. Siegel sakė, kad tokio įrašo ji pati nerašė. „Šio įrašo mano anketoje nebuvo“, – sakė V. Siegel.

Delfi primena, kad Vilniaus apygardos teismas atmetė sutuoktinių verslininko Lauryno Suodaičio ir nuomonės formuotojos Viktorijos Siegel-Suodaitės skundus ir nutarė, kad po jų konflikto pradėti tyrimai buvo nutraukti pagrįstai, pranešė prokuratūra.

„Vilniaus apylinkės prokuratūros prokuroro priimti nutarimai nutraukti du ikiteisminius tyrimus dėl padarytos nusikalstamos veikos mažareikšmiškumo galutinėmis ir neskundžiamomis Vilniaus apygardos teismo teisėjų nutartimis pripažinti pagrįstais bei teisėtais ir įsigaliojo nuo šių nutarčių paskelbimo“, – buvo teigiama prokuratūros pranešime spaudai.

Prokuratūra primena, kad Vilniaus apylinkės prokuratūros prokuroras po sutuoktinių verslininko L. Suodaičio ir nuomonės formuotojos V. Siegel-Suodaitės konflikto šių metų pavasarį pradėjo du ikiteisminius tyrimus nežymaus sveikatos sutrikdymo, tačiau vėliau nutarė juos nutraukti, įvertinus, kad padaryta nusikalstama veika yra mažareikšmė. Šiuos sprendimus teismui apskundė V. Siegel-Suodaitė ir L. Suodaičio advokatas, tačiau teismas, kaip jau minėta, atmetė jų skundus.

Tyrimų metu nustatyta, kad abu sutuoktiniai konflikto metu padarė vienas kitam sužalojimus, vertinamus kaip nežymus sveikatos sutrikdymas, ir sukėlė vienas kitam fizinį skausmą. Surinktų duomenų visuma leidžia daryti išvadą, kad sutuoktinių veiksmai buvo spontaniški kilus konfliktinei situacijai ir nebuvo pasiekę tokio pavojingumo laipsnio, kad, vertinant pagal protingumo, proporcingumo, teisingumo ir kitus bendruosius teisės principus, būtų pagrįstas baudžiamojo pobūdžio priemonių taikymas.

Teismo sprendimu nutarta, kad V. Siegel ir L. Suodaitis turi sūnų auginti po lygiai, tačiau vyras teigė net ir po sprendimo jo nematantis. Apie tai ir kas vyko liepos 26 d. įvykusio posėdžio metu L. Suodaitis anksčiau pasidalijo socialiniuose tinkluose.

„Atsidarau instagramą ir žiūriu, kad prirašėte nemažai žinučių su klausimais, kaip čia sekėsi. Šią savaitę visi posėdžiai. Matyt, praeitos savaitės drama sužadino smalsumą <...> Pasidalinsiu trumpai.

Šią savaitę buvo du posėdžiai. Pirmadienį įvyko parengiamasis. Advokatas sakė, kad šiuose procesuose jau pasidarys profesionalas. O kitas vyko šiandien ryte. Nieko ten naujo. Pirmadienį buvo prašyta teismą perkelti į kitą miestą, tas prašymas atmestas. Šiandien buvo prašyta išaiškinti tvarką dėl bendravimo su vaiku, nes kai kam buvo neaišku. Tas prašymas irgi atmestas. Nors praėjusią savaitę buvo tas mūsų šlapių marškinėlių šou ir pažymas žadėta pateikti per dvi dienas, bet nei mes, nei teismas, nei, turbūt, jūs jų dar nematėte. Tų argumentų apie maitinimą mamos pienu nelabai pasirodė, tai teismas taip ir pasakė – jei labai norisi maitinti, tai galima pieną ir tėvui atvežti, kai būna su vaiku. Turbūt neatsirado tas kamikadzė, kuris tas pažymas rašytų ir savo licenciją aukotų.

Kadangi tokie rezultatai šios savaitės posėdžių, vakar gavome laišką, kad prasitęsia mano sūnui atostogos, staiga tapusios verslo kelione. Visokių sandorių ir reikalų, tai, turbūt, beveik iki rugpjūčio vidurio nepasimatysime. Šiandien jau pirma diena, kai pažeidžiamos teismo nutartys. Vėl daug bereikšmės audros vandens stiklinėje. Viena, ką čia pasakoji, o kita, ką į dokumentus dedi – du skirtingi dalykai“, – sekėjams anksčiau pasakojo verslininkas.

L. Suodaitis toliau atskleidė, kad kitas teismo posėdis bus tik rugsėjo gale. Jis tikisi, kad greitu metu pavyks užbaigti šią temą.

„<...> Dabar ilgės procesas. Sekantis teismo posėdis tik rugsėjo gale. Aišku, laikinoji tvarka galioja, viskas gerai, tai, turbūt, taip ir gyvensime. <...> Tradiciškai galiu pasakyti, kad pasiilgau sūnaus, nes per mėnesį mačiau tik dvi dienas ir dar matysiu nelabai greitai. Bet ką? Tokie tie keliai į tiesą.

Labai jau norisi užraukti visas šias temas. Turbūt su šituo ir baigsis, nes nebėra, ką. Nebent pagimdyti vaiką atgal arba negrįžti, apie ką jau girdėjome. Yra dalykų, kurie neišvengiami ten, kur gyvename“, – pridūrė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)