Iš konkurse dalyvaujančių 124 merginų, į finalą buvo atrinktos tik 32. Padalintos į keturias komandas merginos kovėsi įvairiose rungtyse: virvės traukimo, bėgimo, šuolio į tolį ir estafetinio bėgimo. „Mano rezultatas buvo geras pirmame etape, bet į antrą nepraėjau“, – DELFI sakė Agnė.

Sportiškiausia konkurso mergina išrinkta suomė Krista Haapalainen, antroji vieta atiteko vengrei Edinai Kulcsar, trečioji – PAR atstovei Rolenei Strauss.

Grožio konkurso renginiai D. Britanijoje prasidėjo lapkričio 20 dieną, didysis finalas vyks gruodžio 14-ąją. Iš viso pasaulio susirinkusios merginos varžosi ne tik dėl gražiausios pasaulio moters karūnos, taip pat dar renkama „Mis talentas“ bei „Top modelis“.

Klaipėdos universitete studijuojanti mergina talento rungčiai paruošė šokį. „Tai bus klasikinio ir šiuolaikinio šokio sintezė. Tai bus jausmingas šokis apie gerąją ir blogąją gyvenimo puses, meilę, jausmus. Jis paruoštas specialiai šiam konkursui. Kurti pradėjau paskutinę savaitę, ilgai ieškojau muzikos, kuri tiktų ir būtų įsimintina. Kitos merginos rodo vokalinius sugebėjimus, groja tradiciniais instrumentais,o šokis ne visada įsimena. Aš stengsiuosi parodyti tiek šokį, tiek jausmą“, – prieš išvykdama naujienų portalui DELFI kalbėjo gražuolė.

Sporto rungties akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)