Netikėta naujiena pasidalinta grupės socialinio tinklo paskyroje.

„Šiandien mirė mūsų geras draugas ir bendražygis Dainius Budrevičius. Jis buvo vienas iš tų žmonių, kurie stovėjo prie grupės „Poliarizuoti stiklai“ sukūrimo nuo pat pirmųjų dienų. Visus šiuos metus tu buvai šalia ir kartu. Ilsėkis ramybėje, brangus drauge...“ – jautriame įraše skelbia grupės nariai.

Dėl netekties Delfi susisiekė su grupės lyderiu Šarūnu Mačiuliu, kuris sutiko pasidalinti gražiais prisiminimais apie buvusį bendražygį.

„Mes su juo buvome pažįstami nuo 1986 m., kai abu studijavome Vilniaus pedagoginiame institute. Buvome grupiokai ir labai gerai sutardavome. Kadangi jis muzikavo savo mokykloje, o aš savo, tai besimokydami subūrėme ansamblį prie diskotekos. Faktiškai tai davė pačią pradžią „Poliarizuotiems stiklams“. Jis grodavo ir bosine gitara, ir klavišiniais“, – pasakojo Š. Mačiulis.

Vyras taip pat pridūrė, kad artimas draugas buvo visų bičiulis – neatsisakydavo ištiesti pagalbos rankos. Štai puikiai įamžino ir garsiojo Muzikos akademijos profesoriaus Viktoro Budrevičiaus palikimą.

„Po jo mirties jis sutvarkė tėvo palikimą, visas natas, išleido kompaktinį diską“, – prisiminė jis.

Po mokslų kolegos išsiskirstė, bet stengėsi ir toliau palaikyti artimus ryšius. Š. Mačiulis prisimena Šarūną dirbant ne vienoje Vilniaus muzikos parduotuvėje, į kurią atvykdavo garsūs šalies muzikantai.

„Dirbo, kai atsirado „Tamsta“, po to „Muzikos faktorius“. Jis buvo kruopštus, nagingas žmogus, taisydavo instrumentus, muzikinę stiprinimo aparatūrą. Dėl to jį ji praktiškai visi muzikantai Lietuvoje kreipėsi. Jis visus pažinojo, visiems padėjo, buvo patikimas žmogus. Labai gaila, kad taip anksti“, – Delfi komentavo grupės lyderis ir pridėjo, kad vyras dirbo iki pat paskutinės savo gyvenimo dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją