Šia žinia socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalinta „Tarp pilkų debesų“ paskyroje. Apie tai CNN kiek anksčiau patvirtino ir aktoriaus agentė Amanda Evans.

„Netekome „Tarp pilkų debesų“ aktoriaus, puikaus žmogaus, Adriano Schillerio, kuris filme atliko The Man Who Winds His Watch vaidmenį. Sudie drauge..

Jo šeimai palaikyti, sukurtas fondas“, – rašoma paskyroje.

CNN anksčiau skelbė, kad aktoriaus mirtis buvo staigi ir netikėta. A. Schillerio agentė su liūdesiu pranešė, kad šeima ir artimiausi draugai yra sugniuždyti.

„Būdamas nepaprastai talentingas aktorius, jis ką tik buvo grįžęs iš Sidnėjaus, kur vaidino „Lehmano trilogijoje“, ir nekantriai laukė, kada galės tęsti tarptautinį turą San Franciske. Adrianas turėjo įvairialypę ir sėkmingą karjerą visose žiniasklaidos priemonėse. Reiškiame gilią užuojautą jo šeimai, kuri prašo užtikrinti privatumą šiuo sunkiausiu metu", - komentavo A. Evans.

Tarp kitų aktoriaus darbų televizijoje – pono Pendžio vaidmuo seriale „Masterpiece“ „Viktorija“, taip pat Otono balsas Ridlio Skoto vadovaujamame HBO seriale „Raised by Wolves“.

Per savo karjerą aktorius taip pat vaidino keliuose didelio populiarumo sulaukusiuose filmuose. Jis vaidino 2017 m. ekranizuotame filme „Gražuolė ir pabaisa“, 2009 m. „Ryški žvaigždė“ ir 2015 m. „Oskarą“ pelniusioje juostoje „Danų mergina“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją