Delfi kalbinta M. Stasiulė sakė, kad šventei puoštis nesistengė, rinkosi paprastą suknelę.

„Esu pati savo stilistė ir ieškojau, kur galėčiau suknelę išsinuomoti. Nuoširdžiai kalbant, visos jos buvo daug kartų matytos ne tik visuose internetiniuose portaluose, bet ir instagrame. Taigi, nusprendžiau, kad eisiu apsirengusi paprastai, su „Mango“ prekės ženklo suknele“, – sakė ji.

Delfi pastebėjus, kad žinoma moteris renginyje pasirodė ir su nauja šukuosena, M. Stasiulė pasakojo, kad apie šį pokyti svajojo visą gyvenimą, tačiau ryžosi jam tik dabar.

„Supratau, kad mano gyvenime įvyko daug pokyčių ir plaukai, tikriausiai, turi taip pat pasikeisti. Visai nebuvo gaila. Seniai norėjau. Žinojau, kad man tiks. Jaučiau aplinkinių spaudimą, manęs klausė: „Tokie gražūs plaukai, ar tau negaila“, bet nusikirpau ir labai džiaugiuosi“, – Delfi kalbėjo M. Stasiulė.

Vilniaus Vingio parke įvyko didžiausia, įvairiausių staigmenų kupina trisdešimtmetį mininčios TV3 televizijos gimtadienio šventė. M. Stasiulės pasiteiravus, kaip pati šventė savo 30-ąjį gimtadienį, ji atskleidė, kad tai vyko kartu su artimiausiais žmonėmis jos pačioje mėgstamiausioje vietoje.

„Buvo labiau tėvų ir Mindaugo balius, ne mano. Mes šventėme nuostabioje vietoje, jaukiai, verandoje, ant marių kranto. Neringa mūsų su Mindaugu meilės miestas, tai jaukiai su mylimiausiais žmonėmis“, – šypsojosi kalbinama moteris.

Mindaugas Stasiulis su žmona Milda

Delfi primena, kad penktadienio vakaras stebino kiekviena akimirka. O dar ypatingesnė ši šventė tapo dėl to, jog tuo pat metu savo keturiasdešimtmetį scenoje šventė ir Andrius Mamontovas. Geriausi visų laikų hitai, daugiau nei 70 muzikantų scenoje ir grandiozinis muzikos šou kartu su Modesto Pitrėno diriguojamu orkestru – tai buvo vienintelis tokio masto koncertas.

Ypatingoje televizijos gimtadienio erdvėje, prieš A. Mamontovo koncertą bei po jo, šventės svečių laukė išskirtinės staigmenos bei stiprus TV3 gimtadienio nuotaikos užtaisas.

„Šiandien skaičiuojame beveik tiek pat metų, kiek ir nepriklausoma Lietuva. Nuo pat pirmų televizijos dienų iki šiandienos esame savo šalies istorijos liudininkai, ir tuo pat metu – kūrėjai. Nors per 30 metų pasikeitė daug dalykų, mūsų misija išliko tokia pati – pasakoti įkvepiančias, pralinksminančias, žmogų praturtinančias ir aktualias istorijas. Tikiu, kad šis, didžiausias Andriaus karjeroje solinis koncertas, kurį jis švęs su TV3, taps dar viena istorija, kurią sukursime visi kartu“, – sakė TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)