Tam, kad į atsinaujinusios pirmosios studijos gimtadienio šventę Milita galėtų sukviesti daugiau svarbių svečių – draugus, klientus, buvusius komandos narius tą patį vakarą surengė ir dar vieną smagų vakarėlį sostinės naktiniame klube „Anna Mesha“. O ten linksmybės su gimtadienio tortu tęsėsi iki paryčių, rašoma pranešime spaudai.

Pasveikinti M. Daikerytės iš namų pajūryje atvyko verslininkė Daina Bosas su dukra nuomonės formuotoja Maria Randers, dainininkė Katažina Zvonkuvienė, Edita Lavrinovič, Tatjana Lavrinovič, nuomonės formuotoja Inidė Jasnauskaitė, „Molči“ drabužių kūrėja Valerija Molčanova ir kt. Kviestinė publika ne tik žavėjosi neatpažįstamai pasikeitusiomis studijos erdvėmis, klausėsi modernaus violončelininkų ir didžėjaus muzikinio pasirodymo, bet ir išgirdo įkvepiančią Militos kalbą.

Militos Daikerytės atsinaujinusios grožio studijos 8-asis gimtadienis

Nors Milita daugiau nei dešimt metų yra profesionali vizažistė, tapo ir populiaria nuomonės formuotoja, įvairių televizijos muzikinių projektų dalyve ir nugalėtoja. Muzika – puikiai dainuojančios merginos aistra. Visgi pats didžiausias Militos pašaukimas ir ištobulinta sritis – vizažas. Bėgant metams supratimas apie moterų grožį keitėsi, užaugo ir ji pati, todėl pirmosios studijos atnaujinimas – natūraliai atėjęs žingsnis. Nesikeitė tik viena – noras pabrėžti unikalų moters grožį ir paskatinti jas rūpintis savimi – ne tik salone, bet ir už jo ribų.

„Per tuos aštuonerius metus, kiek gyvuoja studija, užaugau ir aš. Pasikeitė mano požiūris ir supratimas, ko noriu. Žalią spalvą, kuri dominavo studijos starto pradžioje, pakeitė metalo atspalvis, simbolizuojantis tvirtybę ir ilgaamžiškumą. Siekiu tobulos estetikos visame kame. Interjere vyrauja vientisumas, jokių bereikalingų detalių, absoliuti švara ir ramios spalvos. Pasikeitė ir pats salono konceptas – dabar čia erdvės suskirstytos tarsi į dvi dalis. Vienoje – grožio paslaugos, o kitoje – namuose skirti naudoti profesionalūs produktai, kuriuos galima įsigyti ir internetu“, – pasakoja Milita.

Gimtadienio akimirkos:

Milita dažnai sulaukia klausimo, ar nėrusi į profesionalų grožio verslą, vos baigusi mokyklą, niekada nepagalvojo apie profesijos keitimą. Natūralu, kad rinkdamiesi gyvenimo kelią jauni žmonės vis pabando kažką naujo. Tačiau į šį klausimą M. Daikerytė atsako užtikrintai – ji visada buvo ir yra ten, kur ir svajojo būti. Tik štai tikslai šioje srityje vis aukštesni.

„Niekada dirbtinai nesiekiau išgarsėti ar tapti žinomų žmonių makiažo meistre. Tiesiog beveik visą pastarąjį dešimtmetį skyriau darbui, iškeisdama laisvalaikį, poilsio akimirkas, susitikimus su draugais. Esu veržli meniškos sielos asmenybė, dievinanti kurti grožį – kūryba mane įkvepia gyvenimui. Nebijau varginančio darbo, nesu ta, kuri tik sudėlioja veiklos planą ir paleidžia jį vykdyti kitiems“, – tikina.

Milita čia pat įvardija ir didžiausią sunkumą, dirbant grožio versle: „Sudėtingiausia buvo suprasti, kad turint komandą, ne visada viskas priklauso nuo manęs. Didžiausia pamoka tikriausiai man ir buvo pripažinti, kad ne visada viskas bus idealu taip, kaip noriu aš. Mokausi mažiau kontroliuoti ir leisti dalykams tekėti sava vaga. O iš pradžių neabejotinai buvo sunkiausia vadovauti trisdešimties žmonių kolektyvui, įgauti jų autoritetą, kuomet esi už juos gerokai jaunesnis.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją