Ji atvira – dabar, kai šalia yra mylimasis, jaučiasi rami, o ir gerbėjai nebe tokie įkyrūs, kaip anksčiau.

„Jeigu gaunu kvietimą kavos ar į pasimatymą, pakviečiu eiti kartu, trise. Tada gerbėjai kažkur pradingsta. Nesuprantu, kaip gerbėjai nejaučia saiko su žinutėmis ir kvietimais... Aišku, gėles gauti patinka, bet tuo ir apsiribokime“, – juokiasi pašnekovė.

Taip pat ji prakalbo ir apie įsimintiniausius koncertus, karjeros pradžią bei akimirkas, kai suprato esanti garsi.

„Aš buvau mergaitė iš kaimo, o konkurencija buvo didžiulė. Buvo laikas, kai gyvenimą lydėjo vakarėliai iki ryto, o kitą dieną – žurnalų fotosesijos, nauji renginiai. Pramogų pasaulis išmokė disciplinos visada būti laiku ir vietoje", - kalbėjo atlikėja.

Muzika svarbiau už vyrus

Mia prabilo ir apie karjeros iššūkius – prisiminė, kaip kažkada dalyvavo tarptautiniame muzikiniame projekte, kuriame jai pasisekė išgarsėti, tapti žinoma pramogų pasaulyje.

Dainininkė, kuri scenoje jau 20 metų, sako, kad turi naujų dainų ir planų, kuriuos jau netrukus įgyvendins. Ji teigia, kad ir kas būtų gyvenime, nieko svarbiau už muziką jai nėra.

Mia Pilibaitytė ir Ąžuolas Misiukevičius

Mia pasakoja, kad jos gyvenime net buvo toks atvejis, kai buvęs vyras išėjo iš namų, nes ji nusprendė koncertuoti.

„Tada aš gyvenau su vyru, kuris nenorėjo, kad dainuočiau. Net iš namų išėjo, kai sakiau, kad koncertuosiu. Bet aš gyvenime dėl vieno esu tikra – vyrai ateina ir išeina, o muzika lieka", - atviravo Mia.

Tinklalaidėje „Tik į priekį“, kurią veda Ąžuolas Misiukevičius, dainininkė papasakojo ir apie tai, ką jai iš tiesų reiškia muzika ir ar negalvoja apie karjeros pabaigą.

„Net jeigu nustočiau dainuoti, turbūt, eičiau dainuoti karaokė, nes muzikos savyje aš turiu labai daug“, - patikino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)