„Rezultatai absoliučiai yra mano naudai. Aš tiek daug padariau per šitą „Euroviziją“ – aš laimėjau žmonių pasitikėjimą, aš atradau naujus žmones, naujus kolegas, su kuriais aš dabar beprotiškai gerai sutariu“, – atvykusi į projekto pabaigos vakarėlį kalbėjo Mia.

Dainininkė sako dėl pralaimėjimo nejaučianti jokio apmaudo: „Aš džiaugiuosi, kad Vilija važiuoja, nes visų pirmiausia tai yra jos daina. Man tai buvo penkiasdešimt ant penkiasdešimt. Norėjau laimėti, bet nebijojau ir pralaimėti. Tad man kartėlio jokio nėra. Šiąnakt švenčiu kartu su visa Lietuva ir Vilija“.


Nors pirmojoje transliacijos dalyje Mia pagal televizijos žiūrovų balsus buvo išsiveržusi į priekį, tačiau, kaip pati sako, pergale patikėti nebuvo spėjusi. „Aš žinau kaip būna. Aš jau perpratau visą tą sistemą – kada vienas atlikėjas pasirodo, tada sparčiai užbalsuoja už jį, tada kitas pasirodo – ir vėl nutinka taip pat. Tikrai nesidžiaugiau, kad esu aukščiau už kitus. Nuo Vilijos aš nebuvau labai ženkliai atsilikusi. Rungtyniavome viena su kita. Tai man yra smagu. Žmonės ir mane palaiko“, – dar karštomis emocijomis dalijosi atlikėja.

Mia dėkojo Lietuvos žmonėms, žiniasklaidai ir savo komandai už palaikymą ir visokeriopą pagalbą: „Komanda man labai daug padėjo tiek su choreografija, kartais netgi su įvaizdžiu ir viskuo, kuo tik galėjo."

Paklausta, ar neketina persigalvoti ir kitais metais vėlgi dalyvauti nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje, Mia tokių minčių kratėsi: „Tikrai ne“. Moteris tikino turinti kitų didelių karjeros planų.

Nors Mia prognozuoti V. Matačiūnaitės likimo Kopenhagoje nesiryžo, tačiau Lietuvos atstovės galimybėmis užimti aukštą vietą gegužės mėnesį ji suabejojo „Tas pats, kas burti iš kavos tirščių. Aš negaliu prognozuoti nieko. Tai yra nerealu. Pergalės manau, kad nebus, nes taip jau yra. Bet aš labai jai linkėčiau nugalėti."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (470)