K. Ivanova DELFI pasakojo, kad apie alkoholio atsisakymą galvojo jau labai seniai. Dainininkė rašė magistro ir bakalauro darbus apie alkoholio žalą organizmui.

„Pagalvojau, kam tas alkoholis reikalingas. Svarsčiau, ar įmanoma vakarėliuose dalyvauti negeriant. Galiu pasakyti, kad mano gyvenimas tikrai pasikeitė. Laisvalaikis tampa kur kas kokybiškesnis, visada gerai jautiesi ir atrodai. Neseniai sutikau pažįstamą. Ji man pasakė, kad metams bėgant vis jauniau atrodau. Manau, kad taip yra dėl to, jog nevartoju alkoholio“, – DELFI kalbėjo Kristina.

K. Ivanova džiaugėsi pagerėjusia miego kokybe, naujai atrastomis veiklomis. Kristina mielai savo laisvalaikį leidžia sportiškai, savaitgaliais važinėjasi dviračiais, riedučiais, išbandė vandens sporto malonumus.

„Dabar nesuprantu, kam tas alkoholis reikalingas. Aš turiu kitų atsipalaidavimo būdų, man linksma bendrauti su žmonėmis. Nenoriu, kad mano grupės merginos liptų į sceną išgėrusios. O tai mūsų pramogų pasaulyje yra normalu“, – atviravo dainininkė. Kristina džiaugėsi, kad parduotuvių lentynose savo vietą randa ir nealkoholiniai vynai, kurie anksčiau stovėdavo tolimiausiuose kampuose.

Dainininkė teigė dažnai pagalvojanti apie jaunus žmones, kurie pradeda linksmintis penktadienį, pratęsia vakarėlį šeštadienį, o sekmadienį leidžia laiką valgydami kebabus, picas ir taip bandydami atgauti prarastas jėgas: „Aš laiką leidžiu kitaip, išnaudoju visas savaitgalio dienas. Alkoholio atsisakymas labai padeda išvaizdai. Pasikeičia odos spalva, akies baltymas tampa šviesesnis.“

„Pirmas klausimas, kurį išgirsdavau pasakiusi, kad nevartoju alkoholio, būdavo, ar aš nesilaukiu. Daugelis sakė, kad esu jauna, reikia dar palakstyti. Bet aš jau savo esu atsilaksčiusi. Dabar jau žmonės nereaguoja, mano draugai žino, kad aš negeriu. Vakarėlyje galiu palaikyti rankoje ir nealkoholinio kokteilio stiklinę ir niekam nekyla jokių klausimų“, – DELFI kalbėjo K. Ivanova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (184)