„Su Erika noriu sulaukti senatvės”, – žurnale „Stilius“ tikino Merūnas. Vasarą Šveicarijoje praleidęs Merūnas ir jo žmona Erika į susitikimą atėjo nesusikibę už rankų. Iš jų spinduliavo ramybė. Pavasarį susituokusios poros šiltus jausmus išdavė tik spindinčios akys ir žvilgsniai vienas į kitą.

„Gyvenime sutinki žmogų, randi bendrų temų ir viskas aiškėja. Įsivaizduoji ateitį su tuo žmogumi. Jau pirmą savaitę supratau, kad su Erika noriu sulaukti senatvės, įsivaizdavau, kaip atrodys mūsų vaikai, kaip ji atrodys būdama žmona, mama. Man tai patiko. Esame labai paprasti žmonės, tačiau vienas kitam – stebuklingi, nepaprasti. Man nereikia kitų, niekada nesvajojau apie pasaulio gražuoles. Pati gražiausia – mano žmona. Ir taip yra nuo pat pirmos dienos“, - atviravo Merūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją