V. Dilio žmona Guostė pasakojo, kad kalbos apie neva slaptą jos vyro ir N. Bunkės romaną pasiekė ją „šiomis dienomis“. Pora nusprendė oficialiai išsiskirti ir jau kurį laiką negyvena kartu.

„Man nelabai įdomu su kuo jis yra. Šiuo metu vyksta skyrybų procesas. Ramiai gyvenu, nenoriu gilintis. Žmonės patys susidarys nuomonę. Aš jų savo akimis nemačiau, negaliu teisti žmogaus. Tačiau kalbos iš niekur neatsiranda. Dėl šeimos padariau viską, ką galėjau. Kai pagalvoju, kad tiek pastangų įdėta, jog šeima gyvuotų, o žmonės nusispjauna ir eina lengviausiu keliu. Galiu pasakyti, kad visa ši situacija man yra šlykšti. Mano vyras dar yra neišsiskyręs. Šiais laikais nebeliko šeimos vertybių“, - DELFI kalbėjo G. Dilienė ir pridūrė, kad skirtis nusprendė kur kas anksčiau, nei išgirdo kalbas apie romaną.

DELFI susisiekus su šiuo metu Tartu „Rock“ komandoje žaidžiančiu V. Diliu, sportininkas tikino, kad su N. Bunke tikrai nesusitikinėja. Krepšininkas pasakojo nuo lapkričio mėnesio gyvenantis Estijoje.

„Su žmona negyvenu nuo rugpjūčio mėnesio. Tikrai su niekuo nesusitikinėju. Su žmogumi (Natalija Bunke – DELFI) neturiu nieko bendro. Gandais neužsiimu ir tuo pasauliu visai nesidomiu. Mažai kreipiu dėmesio į žmonių kalbas“, - DELFI kalbėjo V. Dilys.

Guostė Dilienė ir Vilmantas Dilys

Tuo metu pati N. Bunkė neigia prisidėjusi prie Vilmanto ir Guostės Dilių šeimos griūties.

"Pažįstu tą žmogų iš bendros kompanijos, na ir? Neturiu dėl ko aiškintis ar teisintis. Tai - kažkoks nesusipratimas, ką čia dar ir komentuoti. Tikiuosi, išsispręs savo šeimos reikalus patys. Ko aš nuoširdžiai ir linkiu", - naujienų portalui DELFI kalbėjo N. Bunkė.

DELFI pirmadienį jau skelbė apie naują vyrą N. Bunkės gyvenime. Prie savo namų Vilniuje ji buvo užfiksuota rodanti šiltus jausmus motociklininkui. Nors kalbos apie V. Dilio ir Natalijos romaną netyla jau seniai, dainininkė įamžinta ne jo draugijoje.

N. Bunkė mėgaujasi nepažįstamojo draugija
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1399)