Džiugią žinią M. Andriulienė pranešė socialiniuose tinkluose, ja sutiko pasidalinti ir su Delfi skaitytojais. Instagrame komunikacijos specialistė atskleidė ir vos prieš dieną gimusios dukrelės vardą.

Delfi primena, kad pirmos bendros dukrelės pora susilaukė dar 2020-ųjų metų balandį. Mergaitę Medeina ir Liudvikas pavadino Anos vardu.

Medeina neretai save įvardija kaip netipinę mamą, kuri dėl kasdienių rūpesčių stengiasi nesukti sau galvos, todėl pirmosios dukros auginimas, kaip moteris kalbėjo kiek anksčiau, jai tikrai nėra vargas.

„Mes abu su vyru esame labai racionalūs žmonės. Kai susilaukėme dukros, manėme, kad mūsų gyvenimas tikrai pasikeis ženkliai labiau. Abu atsiminėme tą buitinę pusę – aš iš savo sesers vaikų, mano vyras iš savo sūnų, – tačiau viskas mūsų gyvenime pakrypo visai į kitą pusę. Mums dukra į namus atnešė labai daug džiaugsmo ir nematome jokio vargo. Esame labai laimingi, džiaugiuosi, kad manęs neaplankė motinystės melancholija, liūdesys. Gal dėl to ir atrodo, kad niekas nėra sunku ir nesijaučiame pavargę. Be to, mūsų ir Anos gyvenime dalyvauja ir įsitraukia jos didieji broliai“, – džiaugėsi pašnekovė.

Žinoma moteris neslėpė, kad laukiant pirmojo kūdikio ji ir jos vyras iš aplinkos neretai sulaukdavo pastabų, jog gimus vaikui laiką sau teks pamiršti.

„Sakydavo, kad jo visai nebeturėsi, tačiau aš tame problemos nematau. Man kaip tik praleisti laiką su dukra yra didžiausias džiaugsmas, kurio nenorėčiau iškeisti į nieką. Tai, matyt, dar ir požiūrio, ir amžiaus dalykas. Kai tau 25-eri, matyt, tikrai yra sunkiau atsiriboti nuo visko, kas tave supa, ir savo laiką skirti vaikams. O mes esame šiek tiek vyresni, tad tikrai į viską žiūrime ramiau. Belieka atsiduoti tam ir džiaugtis“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją