Bikiniuose atsiskleidžia skirtingi motyvai: ryškių spalvų raštai, širdelių bei gėlių motyvai, blizgios detalės, rašoma pranešime spaudai. Kolekcija atliepia pagrindines šių metų tendencijas.

Svarbiausios detalės, tapusios pagrindiniu bikinių akcentu, gamintos iš siūlų, kas yra ypač aktualu 2023-iųjų metų mados pasaulyje.

Karolinos Meschino maudymosi kostiumėlių kolekcija:

Kaip sako pati kolekcijos kūrėja Karolina Meschino, ji norėjo, kad pristatomos vasaros naujienos atspindėtų meilę gamtai ir jos raštams. Gamtos inspiruota kolekcija kviečia pasitikti vidurvasarį su magiškais burtais ir laukų gėlių žavesiu.

Kurdama modelius siekiau, kad kiekviena nepabijotų išeiti iš komforto zonos ir atrastų vidinį pasitikėjimą savimi, todėl tai stengiausi atskleisti ir pavadinimuose. Tarkim Rubacuori” itališkai reiškia širdžių vagilė, todėl kartu su nauja kolekcija ir gaiviu vėjo gūsiu labai kviečiu kiekvieną pražysti ryškiausiomis spalvomis”, – kalbėjo garsi moteris.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją