Dainininkės karjerą prieš trejus metus baigusi gražuolė asmeninį gyvenimą nuo pašalinių ypač saugo, tačiau artimi jos draugai nė nemano slėpti, jog Rima savo ranką visai neseniai atidavė gyvenimo draugui.

Anot naujienų portalo DELFI šaltinių, žinoma moteris amžiną meilę savo antrajai pusei prisiekė prieš gerą mėnesį.

„Vestuvės vyko Kaune, linksmoje šventėje dalyvavo tik šeimos nariai ir patys artimiausi draugai“, – DELFI pasakojo Rimos bičiulis.

Šaltinių žiniomis, susituokusi R. Petrauskytė priėmė vyro pavardę ir dokumentuose nuo šiol ji – Rima Petrauskytė-Malačiševė.

Nors pastaruoju metu Lietuvos įžymybės tariamai slepia asmeninio gyvenimo įvykius nuo žurnalistų, o į tuoktuves ar kitas svarbias šventes pasikviečia apsaugininkų, R. Petrauskytė tuoktuvių ceremonijos ramybei užtikrinti apsiribojo paprašiusi draugų apie įvyksiančią šventę niekam nepasakoti bei nedalinti žurnalistams jos kontaktų.

Maždaug trejus metus R. Petrauskytė buvo pradingusi iš didžiausią skaitytojų dalį renkančių interneto naujienų portalų. Tai susiję su nutraukta grupės veikla. Anot buvusio „Mango“ prodiuserio Gintaro Bendžiaus, jiedu su Rima bendrauja iki šiol, o mergina, pasitraukusi iš aktyvios veiklos šou versle, tiesiog mėgaujasi ramiu asmeniniu gyvenimu.

Kita „Mango“ narė Lina Šerpytė ir jos mylimasis Mantas šeimą sukūrė prieš ketverius metus – įsimylėjėliai susituokė Palangos Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčioje, šiuo metu augina dar metukų neturintį sūnų Kajų.

Trečioji praeityje garsios grupės narė Viktorija Perminaitė – netekėjusi. Iki šiol V. Perminaitei nepavyko sutikti antrosios pusės, kuri būtų verta jos rankos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją