Kaip pasakojo G. Alijeva, nusipirkusi mandarinų pakuotę ji nė neįtarė, kad su jais bus kažkas negerai. Vaisius pasirodė prinokęs.

„Man taip nutiko pirmą kartą. Atsilupau ir iškart pradėjo pykinti pamačius kirmėles. Pajutau šleikštulį. Viską iškart trenkiau į šiukšlių dėžę“, – Delfi pasakojo moteris.

Paklausus, ar dėl situacijos kreipėsi į jai mandarinus pardavusį prekybos centrą, moteris sakė to nepadariusi. Ji mano, kad geriausia šioje situacijoje apsaugoti kitus.

„Aš jų taip pat negrąžinau, nes puikiai suprantu, kad su tuo susiduria ne vienas žmogus. Mano pareiga buvo pasidalinti ir apsaugoti kitus žmones arba supažindinti juos, kad taip gali nutikti. Tai dar nereiškia, kad visi mandarinai būna su kirmėlėmis. Bet norisi atkreipti dėmesį. Atsitinka taip daug kam, nereikia ieškoti ir iš to daryti skandalo. Reikia tiesiog būti atsargesniems“, – sakė ji.

Mandarine esanti kirmėlė

Su sekėjais apie situaciją kalbėjusi moteris išgirdo ne vieną kraupų pasakojimą, kad nuo vaisių užsikrėtę žmonės atsidūrė ir Kauno klinikose.

„Sulaukiau milijono žinučių, kad žmonės lygiai taip pat rado kirmėlių ir jie su tuo susidūrė ne pirmą kartą. Todėl tikiuosi, kad po mano įrašo žmonės susimąstys ir pradės atidžiau žiūrėti, ką ir kaip valgo. Nes kartais net nežiūrime, ką dedame į burną. Jei jau bent vienas žmogus susimąstys, jau bus gerai“, – Delfi komentavo G. Alijeva.

Nors su šia situacija garsi dainininkė susiduria pirmą kartą, mandarinai, kaip ji pati sako, bus paskutinis maistas, kurį ji pirks.

„Ačiū Dievui, kad vaikai tuo metu jų nevalgė. Tik aš juos skanavau ir po to niekas“, – teigė ji.

Delfi kalbinta G. Alijeva pabrėžė, kad tiek ji, tiek jos vaikai niekada nebuvo apsinuodiję maistu. Visgi ji skatina kiekvieną atidžiau žiūrėti į tai, kas kraunama į pirkinių krepšelį.

„Mes pusfabrikačių praktiškai neperkame, visą laiką patys gaminame. Tas maistas visada būna šviežias ir viskas su juo gerai. Bent mums tai išskirtinis atvejis. Atrodė vau, nes mandarinai ne šiaip surinkti, o dėžutėje pirkti, ne iš pigiausių. Iš išvaizdos atrodė gražūs, bet pasirodo, kad papuvę ir dar su kirmėlėmis“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)